Srijeda, 28 Februara, 2024
HomeZadrugicaALEKS IZVEDENA IZ ZADRUGE NAKON VIJESTI O NJEGOVOM UBISTVU?: Saopštena joj tragična...

ALEKS IZVEDENA IZ ZADRUGE NAKON VIJESTI O NJEGOVOM UBISTVU?: Saopštena joj tragična informacija?

Nikolićeva je u emotivnoj ispovijesti ispričala detalje njihovog burnog odnosa!

Danas je kao bomba odjenkula vijest da je bivši dečko Aleksandre Nikolić navodno ubijen u Makedoniji u oružanom obračunu.

Mediji pišu da je Nikolićeva prije nekoliko godina, navodno, bila u jako tubulentnom odnosu sa makedonskim državljaninom, o kojem, u svojoj mučnoj ispovesti nije imala riječi hvale, jer je, kako je tada tvrdila, pretrpila ozbiljno nasilje.

Nikolićeva je navodno nastupala po klubovima u Makedoniji, gdje je, navodno, i upoznala žestokog momka sa kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje. U emotivnoj ispovijesti spomenula ga je i otkrila detalje burnog odnosa, koji joj je promijenio život iz korena.

Zadrugari trenutno u Bijeloj kući održavaju porodičan sastanak. Međutim, možemo primijetiti da Aleksandre nema nigdje u Bijeloj kući. Dok su svi ostali zadrugari za crnim stolom, Aleksandra ne prisustvuje ovom sastanku.

Društvenim mrežama su odmah krenuli da kruže komentari da je produkcija izvela Aleksandru sa imanja i saopštila joj ovu tragičnu vijest. Međutim, postoji mogućnost da su ovo samo nagađanja i da je Aleksandra u spavaćoj sobi i da odmara. Ostaje nam da ispratimo dešavanja u rijalitiju i da vidimo da li će Aleksandra u nekom trenutku saopštiti da ima neku informaciju o ovom tragičnom događaju.

(Srbijadanas)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments