Srijeda, 22 Marta, 2023
HomeZadrugicaESTRADA U ŠOKU ZBOG SMRTI PJEVAČA: Oglasila se Slađa Alegro van sebe...

ESTRADA U ŠOKU ZBOG SMRTI PJEVAČA: Oglasila se Slađa Alegro van sebe – evo šta je otkrila

Nemanja Vuković je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, a estrada je u šoku. Među prvima se oglasila Slađa Alegro.

Pjevač Nemanja Vuković (22) koji se proslavio u takmičenju ”Zvezde Granda” poginuo je sinoć kod Dobanovačke petlje. Do udesa je došlo tako što je mladić sletio s puta i udario u zaštitnu ogradu.

On je uspio da napusti vozilo, ali je pokušao da pređe auto-put pa je na njega naletio autobus koji se kretao iz smjera Banjaluke. Ova vijest potresla je čitavu estradu, naročito pjevačicu Slađu Allegro sa kojom je trebalo da ima nastup na Malti.

“U šoku sam. Saznala sam prije par minuta. Divno dijete. Trebalo je na Malti da radimo, ne znam šta bih rekla”, rekla je Slađa za Kurir.

Nemanja je postao poznat u javnosti kad se, sa 18 godina, pojavio u takmičenju ”Zvezde Granda”. On se takmičio u sezoni 2018/2019, kada je žiri hvalio njegov glas, ali i stas. Nakon ovog učešća, njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

Bio je porijeklom iz Foče, tamo je završio srednju ekonomsku školu, a osim kao pjevač, nastupao je i svirajući klavijature.

Nemanjin idol bio je Peđa Medenica, sa kojim je u jednom trenutku i sarađivao. Punio je klubove, a družio se i sa mnogim kolegama, među kojima su Goga Gačić i Aleksandra Bursać.

Tekst: Lepa&Srećna

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments