Petak, 31 Marta, 2023
HomeZadrugicaNEVIĐENI HAOS ANĐELE I ANE, ORI SE BIJELA KUĆA: Eskaliralo sve što...

NEVIĐENI HAOS ANĐELE I ANE, ORI SE BIJELA KUĆA: Eskaliralo sve što se sedmicama skupljalo (VIDEO)

Sinoć je došlo do haosa između Anđele i Ane:

– U pjesmi se pominje: “Stoji dama, dok prolazi sa dr**om”. Da, da, Ana to radi, pjeva tu pjesmu dok ja prolazim. Mene zanima da ispoštuje da mi porodicu ne uzima u bilo koji kontekst – rekla je Anđela.

Ti pokvareno igraš rijaliti – rekla je Ana.

Ne, ti si došla da igraš rijaliti. Riješila si se monstruma koji te je, kako kažeš, polivao vodom. Uramićeš me kao Dejan Filipa Cara. Ja sam ti sreću donijela u životu, a tek ću ti je donijeti. I treba da zaradiš za stan koji je Zvezdan zbog tebe prokockao – urlala je Anđela.

Ja sve što sam rekla u ovom rijalitiju je puka istina i iza toga stojim punim glasom. Ja se ovdje ne vodim anketama, ja se ovdje draga devojčice vodim mojim životom. Ovo je moj život! – rekla je Ana.

Vi ste svjesno došli u rijaliti i dali ste to da mi komentarišemo. E to se zove igranje rijalitija. Kao što njegova žena (Janjuš) nije došla, kao i drugih – rekla je Đuričićeva.

I šta je to tvoj drawback? Tako si mlada, a tako si zlobna. Poslije onoga što si rekla za moju djecu, a sada mi želiš prvo mjesto, ti nemaš ni morala ni ničega. Kraj priče sa tobom. Ti ne znaš ništa o njegovoj prošlosti, ja da ti kažem. Ne takmičim se sa Zvezdanom Slavnićem, ni jednog trenutka – rekla je Ana.

Da, takmičiš se, došla si ovdje da ga ukanališ i da ga predstaviš nasilnikom – rekla je Anđela.

Ja ovo ne bih ni zamislila da bi mi ovo Anđela rekla, neka pričaju ostali, samo neka mi ne diraju djecu, a neka pričaju šta žele. Ja povoda, da ona kaže da sam nasilna majka koja bije djecu, nisam dala – rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments