Petak, 31 Marta, 2023
HomeZadrugicaOPERISANA ZVEZDA GRANDA! Pjevač završio u bolnici – evo u kakvom je...

OPERISANA ZVEZDA GRANDA! Pjevač završio u bolnici – evo u kakvom je stanju!

Finalista takmičenja imao zdravstvene probleme!

Nekadašnji finalista “Zvezda Granda” Muharem Hadrović, zbog zdravstevnih komplikacija završio je u bolnici, a kako “Grand” saznaje, pevač je imao operaciju.

Kako bi potvrdili ove navode, novinari su kontaktirali Muharema, a on je otkrio u kakvom je stanju.

– Tačno je da sam operisan, ali nije ništa strašno, ne bih pridavao značaj tome. Operacija je bila rutinska, završena je, unhappy sam zdrav i idem dalje. Bilo je nezgodno prvih deset dana nakon intervencije, ali sada je okay, unhappy sam kao nov. Idemo dalje – u svom stilu, s osmehom na licu kaže Muharem i dodaje da nikom ništa nije želeo da govori, budući da se radi o bezazlenoj intervenciji.

– Nisam želeo da stvaram konfuziju, jer sam zaista dobro. Sve je prošlo kako treba i ubrzo nakon izlaska iz bolnice vratio sam se starim obavezama. Radim i to je najvažnije, ne predajem se tako lako, guram dalje. Posla ima, nastupi su posjećeni što me jako raduje – kaže pjevač.

Pored svirki koje su, kako kaže, redovne i singla “Ima žena” kojim je ostvario veliki uspjeh, uskoro planira da svoju publiku obraduje još jednom pjesmom. Tvrdi da je još uvijek rano da otkriva o čemu se radi, ali je istakao da će sigurno biti veliko iznenađenje.

Iako je u “Zvezdama Granda” ostvario zavidan uspjeh i stekao titulu najboljeg frajera u takmičenju, pjevač je priznao da je u jednom trenutku njegovo samopouzdanje bilo poljuljano.

– Malo sam bio izgubljen kada sam došao u Beograd, trebalo mi je da pohvatam relacije po gradu, ali sam u sebi imao želju i misiju. Želeo sam da dođem do finala i uspeo. Tokom takmičenja bilo je i surovo iskrenih komentara, na primjer od Marije i Bosanca. Jedna pjesma koju sam otpjevao im se nije svidjela, ne sjećam se unhappy šta su rekli, ali poenta je bila da su glasali za mene, ali istakli da nije bilo dobro. To me je malo pogodilo, pa sam se pitao da li sam ja zaista za pjevanje… Nije to baš svejedno, to su sve institucije od ljudi, pa strepiš šta će biti, a svi gledaju – ispričao je svojvremeno Hadrović za “Grand” i otkrio šta danas sebi zamjera.

– Zamjeram sebi što sam možda htio da pjevam neke pjesme koje nisam bio u mogućnosti da izaberem, možda i neki stajling i trebalo je sigurno da se više krećem na sceni da me gledaoci vide onakav kakav jesam u životu, hiperaktivan, pun energije – priznao je Muharem.

Muharem HadrovićFoto: Youtube printscreen/Zvezde Granda
Podsetimo, pre skoro dve godine Muharem je umalo doživeo nezgodu, kada mu je usred vožnje na put izletela divilja svinja.

Pevač je u trenutku bio prepadnut, ali je na vreme uspeo da iskontroliše automobil i zaustavi se, međutim jednim delom zakačio je životinju, dok je njemu na autu ostalo manje oštećenje.

Takođe, svojevremeno je priznao da ga je pregazio traktor.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments