Srijeda, 22 Marta, 2023
HomeZadrugicaŠOK USRED EMISIJE “Nisam zaljubljen u nju!” Aleks pred milionima saznala da...

ŠOK USRED EMISIJE “Nisam zaljubljen u nju!” Aleks pred milionima saznala da je ostavljena “Nisam znala da nismo zajedno”

U toku emisije “Pretres nedelje” Filip Automotive je u izlaanju saopštio da ne želi više da bude sa Aleksandrom Nikolić, a ona je tom prilikom saznala da su raskinuli.

– Ja da sam neko ko može da zažmuri na nepravdu, ja ne bih danas bio ovde. Možda ja nisam u pravu, ja volim da se moje mišljenje čuje. Uvek sam bio neko ko reaguje na tako neke situacije, bio ja u pravu ili ne. Ona nije htela da dođe da sedne pored mene kada se birala osoba za 8. mart, ona budi tako u meni neki bes, ja sam tada poludeo, zato sam izabrao Zoricu a ne nju. – kazao je Filip.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Je l’ ste vas dvoje zajedno sada? – upitala je Ivana.

– Ne. Ja nisam zaljubljen u nju. Ja nju volim ali mnoge stvari mi se ne sviđaju kod nje, i trpim. Nisam zadovoljan ni srećan. Moram da razmislim da li je meni ova veza potrebna. Te njene reči su najveći downside. Govori uvek ono što zna da će me iznervirati. Te stvari ne želim više da dopuštam. Ne želim da mi sa njom odnos u maju izgleda kao da ovde leti sve. – rekao je Automotive.

– Ja ne znam za ovo, da mi nismo zajedno. Vidiš kakav je on, da on meni to nije uopste rekao, da mi kaže e nismo zajedno, a ne on dođe juče i poljubi me. – rekla je Aleks.

Detaljnije u video prilogu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments