Nedjelja, 26 Marta, 2023
No menu items!
HomeZadrugica“JEZIVO, ŠTA MU OVO ZNAČI?!”: Javnost zgrožena zbog onog što Zvezdan Slavnić...

“JEZIVO, ŠTA MU OVO ZNAČI?!”: Javnost zgrožena zbog onog što Zvezdan Slavnić radi dok zadrugari spavaju

Zvezdan Slavnić često je agresivan u “Zadruzi” i svojim ponašanje šokira domaću javnost, a naročito kada se na društvenim mrežama pojave snimci na kojima se može videti kako zadrugar posmatra ljude tokom noći dok spavaju.

Na društvenim mrežama je osvanuo još jedan snimak na kom Slavnić ulazi u Resort i šunja se, posmatrajući ljude kako spavaju.

“Jezivo, šta ovaj čovjek radi”, “tokom noći sam se šunja po imanju”, “šta mu ovo znači”… neki su od komentara.

Inače, podsjetimo Anđela Đuričić, Slavnićeva ljubavnica je priznala da ju je on udario, zbog čega su navodno njeni roditelji podenli krivičnu prijavu.

– Zvezdan Slavnić je jedan nasilnik i monstrum koji bije žene. Niko ne veruje kada Ana priča o tome, kada iznosi detalje njegovog nasilništva. Samo mi koji smo bili bliski s njima u vreme kada su bili zajedno znamo kako je Ana prolazila u svađama s njim. Znao je da je da izbaci na terasu na minusu, da se smrzne, tako ju je kažnjavao. Konačno je dočekala svojih pet minuta da kaže cijelu istinu, konačno će purple i zakon da sazna za sve što je radio, a nije bio osuđen i nije odgovarao pred zakonom. Ovo je samo početak njegove propasti, ne sluti šta ga čeka uskoro. On misli da je nedodirljiv i da mu niko ne može ništa jer je u “Zadruzi 6”, ali gadno se prevario. I te kako ima zakona za njega – priča izvor i nastavlja:

– Na mrežama je isplivao snimak na kom se vidi kako Zvezdan prijeti Anđeli, a potom je udara rukom u glavu, a ona je to prije neki dan demonstrirala dok se žalila Mikici na Zvezdanovo ponašanje. Pričala je sve u šiframa jer ga se plaši. Voli ga, ali ga se i plaši. Usadio joj je strah u kosti. Ne smije sada da ga ostavi. Kada je ovo video njen tata Veliša, nije časio ni časa, već je odmah podnio krivičnu prijavu protiv nasilnika. On će da uradi sve da ga strpa u zatvor. “Prvo nas je ponizio, ukaljao je našu ćerku, obrukao je i pečatirao kao djevojku lakog morala. Sada je počeo da je maltretira i da je bije. Neće moći dok sam ja živ. Ima da mu stave lisice ne zvao se ja Đuričić Veliša. Ovo je kraj njegovog postojanja” – prenosi izvorm i dodaje da je Anđelina mama u lošem stanju nakon što je videla snimak u kom ćerka priznanje da je Slavnić fizički nasrnuo na nju.

– Anđelina mama je u lošem stanju od kad je vidjela tu ćušku, što bi rekli mladi, ne može ni da jede ni da spava. Veliša pakuje stvari i dolazi inkognito za Beograd da reši sve u policiji. Jedino tako može da prijavi nasilništvo. Ne može da deluje ako nije u Beogradu. Đuričići se neće smiriti dok ne vide da je policija zakucala na vrata “Zadruge” da privede Zvezdana. Veliša je svestan da će biti po njegovom jer, pored svih detalja koje je Ana iznela, a u vezi sa su svim Zvezdanovim psihičkim i fizičkim nasiljem prema njoj, nema šanse da ne reaguju. Makar da zaplaše tog manijaka, da se smiri. On je bivši robijaš. Ima staža i godina u zatvoru. Za takve je najveća noćna mora da im neko kaže da će ponovo iza rešetaka. Veliša je saznao da Zvezdan ima više krivničnih prijava od ljudi iz kladionica, teretane, s ulice, sve njih je tukao. Samo čekajte, njega uskoro hapse u “Zadruzi”.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments