Nedjelja, 26 Marta, 2023
No menu items!
HomeZadrugicaSKANDALČINA NA NASTUPU SNEŽANE BABIĆ! Nepoznati čovjek iz publike NASRNUO na pjevačicu,...

SKANDALČINA NA NASTUPU SNEŽANE BABIĆ! Nepoznati čovjek iz publike NASRNUO na pjevačicu, obezbjeđenje momentalno SKOČILO!

Snežana Babić Sneki doživjela je neprijatnost kada je prošli vikend nastupala u Sarajevu.
Naime, na njenom nastupu u jednom lokalu desio se incident zbog pjesme „Vidovdan“, kada je jedan čovek iz publike počeo da divlja i pravi haos zbog čuvene numere.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

– Sve je bilo u najboljem redu, publika je pevala i igrala sve dok Sneki nije zapevala ‘Vidovdan’. Očigledno je da ta pesma nije bila primerena u Sarajevu, budući da su je mnogi shvatili kao provokaciju, ponajviše taj čovek koji je čak i krenuo na pevačicu, pa je obezbeđenje moralo da reaguje – priča izvor i dodaje:

– Nastup je bio prekinut, a nakon frke čovek koji je pravi haos je izbačen iz lokala. Srećom, obezbeđenje je odmah reagovalo, a pevačica je bila baš u šoku. Verovatno joj nije bila namera da bilo koga uvredi pesmom, ali u tom trenutku sigurno o tome nije razmišljala da u publici ima i Bosanaca koji ovu srpsku numeru mogu da shvate kao provokaciju.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Tokom dugogodišnje muzičke karijere Sneki nije imala nijedan skandal, a godinama publiku najviše intrigira samo njen ljubavni život.

Kako se svakodnevno spekuliše o njenom emotivnom statusu, tako je sve nedavno iznenadila priznanjem da je ponovo zaljubljena.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Poznata sam po tome da svoj život, ne da krijem, nego sam se opredelila da ne pričam o njemu. Tako sam počela i smatram da će tako ostati do kraja. To eksponiranje u javnosti nosi bumerang koji može da se vrati neprijatno, i za mušku i za žensku stranu. Ali dobro, malo zagolicam maštu, pa malo kažem (smeh) – našalila se nedavno pjevačica.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments