Nedjelja, 26 Marta, 2023
No menu items!
HomeZadrugicaTUGA DO NEBA! Tragično nastradali pjevač iz Zvezda Granda pred smrt planirao...

TUGA DO NEBA! Tragično nastradali pjevač iz Zvezda Granda pred smrt planirao ženidbu!

Nemanja Vuković (22), koji je tragično nastradao u ponedjeljak na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje, planirao je da se oženi djevojkom s kojom je godinama u vezi, priča izvor Kurira.

Nažalost, saobraćajna nesreća u kojoj je izgubio život kada je na njega naleteo autobus dok je iz nepoznatog razloga pretrčavao s jedne strane druma na drugu prekinula je to. Njih dvoje su živjeli zajedno u njegovom stanu i maštali o velikoj porodici.

FOTO: INSTAGRAM/NEMANJAVUKOVICC

Prema riječima bliskih prijatelja, u pitanju je bila velika ljubav:

– Bili su nerazdvojni. Živeli su zajedno kod njega. Želeo je da je zaprosi i naravno da to proslavi sa svojim prijateljima i kolegama. Nažalost, sve je nestalo kad je izgubio život. Roditelji obe porodice su očajni. Ne mogu da vam opišem tu tugu koju osećaju. Umesto svadbe spremaju sinu sahranu. Nemanja ima i dva brata, koja su neutešna. O devojci da vam i ne pričam. Ne prestaje da plače. Lekari joj daju sedative i ne znam kako će izdržati sahranu. Bili su nerazdvojni. Često su dolazili kod Nemanje i njegove devojke u Beograd iz Foče, ali i oni kod njih u Bosnu i Hercegovinu. Tuga je velika u porodici. Rodbina, komšije okupljaju se u Nemanjinoj rodnoj kući. Teško se nostril s velikim i nenadoknadivim gubitkom – priča izvor, koji iz poštovanje prema porodici ne želi javno da se eksponira.

FOTO: INSTAGRAM/NEMANJAVUKOVICC

Prema njegovim riječima, roditelji i djevojka nastradale zvezde nemaju snage saučešće da primaju. Neposredno prije jezive nesreće Nemanja se automobilom kretao iz smjera Beograda ka Šidu, sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je izašao iz vozila i kao pješak prelazio trake auto-puta namijenjene za suprotni smjer, iz Šida ka Beogradu. To ga je koštalo života jer je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo nakon što ga je autobus udario. Smrt je konstatovao ljekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo stigao na mjestu nesreće. Sahrana je u četvrtak na groblju u njegovoj rodnoj Foči.

FOTO: INSTAGRAM/192_RS, PRIVATNA ARHIVA

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments