Ponedjeljak, 26 Februara, 2024
HomeZadrugicaANĐELA SAZNALA ZA POLJUBAC ALEKS I ZVEZDANA: Miljana Kulić pred svima ispričala...

ANĐELA SAZNALA ZA POLJUBAC ALEKS I ZVEZDANA: Miljana Kulić pred svima ispričala kako je poljubac izgledao. HAOS U NAJAVI

 

Haos u kući zbog Aleks Nikolić i Filipa Cara ne prestaje. Voditelj Darko Tansijević pročitao je pitanje koje je bilo za Miljanu Kulić.,

Gdje si vidjela da je Zvezdan poljubio Aleks kad se vidjelo da je on krenuo, a ona se izmicala? – glaislo je pitanje.

– Vidjela sam na klipu. Anđela, bilo je ovako na blic, a onda ju je uhvatio za zadnjicu, a ona se tek tad pomjerila – govorila je Miljana.

– Krenuo je da me poljubi, a nije me poljubio. Ja bih rekla da jeste – rekla je Aleks.

– Čim se to desilo Zvezdan i ja smo pričali o tome, nije došlo do poljupca, došlo je do približavanja. Ja kažem iz onoga što je meni Zvezdan rekao – dodala je Anđela.

– Nije došlo do poljupca, pravda je na mojoj strani. Miljana mi je rekla da postoji klip da smo se poljubili, a da u pozadini ide moj glas da se nismo poljubili – vikala je Aleks.

– Više me ne zanima, učesnicu koji uđu pričaju. Ja sve što sam rekla Filipu i Aleksnadri mogu da ponovim. Ja smatram da se sve desilo zarad rijalitija sa Aleksandrine strane, ali je narod prepoznao iskrenu emociju. Da li je bila iskrena emocija u Rajskom vrtu kad je Dejan dolazio? Ona je Dejanu bila podrška, nije bila iskren ,a uhvatila se za najinteresantniju priču, a to su bili Dalila i Automotive – pričala je Miljana.

– Ajde da pričamo o vašim djelima od ove i prošle godine – odbrusila je Nikolićeva.

– Samo je rekla da je dok je bila sa Dejanom gledala u Cara – nastavila je Miljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments