Utorak, 21 Marta, 2023
HomeZadrugicaU LOŠEM ZDRAVSTVENOM STANJU! Bilal Brajlović bori se sa ovim problemom –...

U LOŠEM ZDRAVSTVENOM STANJU! Bilal Brajlović bori se sa ovim problemom – Zadrugarka sve otkrila!

 

Zorica Marković i Ana Spasojević su se osamile u ekonomskom dvorištu i razgovarale o Bilalu Brajloviću. Zorica smatra da on nije spreman za Anu i da ona ne treba da očekuje od njega nešto više. Dotakla se i teme o Maji Marinković.

– On je meni spremio pre neki dan doručak. Sve je to tako slatko i ja ga volim. Ali on je lud, premlad, on se zavozao sa Majom u toj igri. U tom lijepom zezanju, otišlo je sve predaleko. Ipak je on dijete za nju, on je naivan. Dovoljno je par rečenica sa Majom, meni je bilo jasno, ja sam mu rekla to ti je pakao – započela je Zorica.

Kad mu se desilo ono sa nogom i kada je odlazio, on je plakao i rekao mi Zorice čuvaj je, plakao je kao kiša. Neki vjeruju da je to stavrno bila ljubav sa njene strane. On sada ima revolt, brani se od nje. Zbog svega što mu je uradila – nastavila je Zorica.

– On je dečko pogubljen. Prvo ima i taj zdravstveni downside, bori se sa tim, loše mu je. Korektan je prema tebi. Mislim da mu je bilo žao i da je htio da te vrati, da ispravi to. Vratio se on sa nekim stavom ali on nije psihički spreman i ti tu nema više nešto da očekuješ od njega – zaključila je Markovićeva.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments