Srijeda, 22 Marta, 2023
HomeZadrugicaALEKS NAMJESTILA CARU MOMENTALNU DISKVALIFIKACIJU – osvetila mu se na podli način:...

ALEKS NAMJESTILA CARU MOMENTALNU DISKVALIFIKACIJU – osvetila mu se na podli način: Automotive vrišti od bijesa

Zadrugarka u očaju za Carem spremna da učini sve pa i da masno slaže bez ikakvog dokaza.

 

Filip Automotive i Aleksandra Nikolić su raskinuli uz nikad veći haos, a čini se da situacija između njih dvoje postaje sve dramatičnija iz minuta u minut. Nova optuživanja i teške riječi, propraćene su uz viku, dreku, psovke i uvrede, ali i potezima očaja.

U međuvremenu Automotive je odlučio da se vrati Maji Marinković, a povrijeđena Aleks je u svojoj nemoći odlučila da iznese par vrlo problematičnih laži kako bi namjestila Caru diskvalifikaciju. O tome svjedoči video klip koji se pojavio na Instagramu.

Naime, Automotive i Aleks su se nalazili u rihabu gdje su se svađali. Momak iz Crikvenice je zamjerio Aleks što ga stalno optužuje što je za stolom rekla da je on raskrvario njenu usnu, da ga se**ualno privlače tranvestiti i što mu je pominjala mamu i sestru.

Aleks je ostala bez argumenata pa je smislila vrlo neubijedljivu laž kako bi se odbranila.

Naime, ona je uzela njegovu jaknu i počela da viče da Automotive, navodno, kod sebe drži d*ogu koju redovno koristi u Zadruzi.

– Ajmo da vidimo šta imaš u jakni, ajmo da vidimo, znam ja šta ti kriješ i zašto se zatvaraš u kupatilo tokom žurke pa ti bude loše – počela je da priča Aleks.

– Bolesnice, jedna, šta lažeš? Odakle tebi to? Kako misliš da to može da se uradi ako kamere stoje na svakom koraku – bio je bijesan Filip.

– Da, pronašla je i Valentina neki prah u jakni pa si joj ti rekao jaoj šta da radim ima da kažem da je soda bikarbona – bila je neubjedljiva Aleks.

–  Jadnica si. Pričaš najveće gluposti – uzvratio je Automotive.

Aleks naravno nije ništa izvukla iz njegove jakne kako je tvrdila te je očigledno samo blefirala. Naravno da je nemoguće da iko ušmrkava d*ogu u nos a da to neka kamera ne snimi pošto je svaki ugao kuće dobro pokriven. Isto tako, produkcija nikad ne bi dozvolila da se na taj način pokvari imidž jednoj televiziji.

Aleks je očigledno željela da namjesti Filipu diskvalifikaciju kako bi se osvetila. Ipak, čak i kad se nekom nešto namješta, čovjek mora malo inteligentnije da postupi u smišljanju laži, a ne kao Aleks ovog puta.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments