Četvrtak, 22 Februara, 2024
HomeZadrugicaKonačno progovorila šta joj je Moka uradio – Ana otvorila dušu: “On...

Konačno progovorila šta joj je Moka uradio – Ana otvorila dušu: “On je skrinovao moje poruke i obajvio ih”

Podržao Anđelu.

Ana Ćurčić i Zorica Marković su razgovarale na dobro poznatom mestu. Naime, njih dve su komentarisale porodicu Slavnić:

– Promukla sam od sinoć od razgovora mene i Zvezdana. Nisam htela da odustanem dok sve ne raščistim. On je meni rekao da pu*im ku**c, to nije bilo fer. On je gledao u tebe kada je izlazio iz kuće. Ja sam njemu rekla za džokera. Ona nije žrtva a želi to da bude, oni su kao zaljubljeni. U čemu je razlika svađa moje i njene i moje i Ivanove. Ona mene mrzi jer se družim sa tobom – rekla je Zorica.

– To je tačno – dodala je Ana.

– On mene naziva opajdarom jer se družim sa tobom, on je meni bukvalno rekao da sam stara ku*va, opajdara. Ja njemu ništa loše rekla nisam, a on meni to da kaže, dubok naklon za njegovog oca, a šta sam ja uradila njemu ništa- rekla je Zorica.

– Šta ima Moka da krivi mene za ponašanje njegovog sina. On je skrinovao moje poruke i obajvio ih, on mi je toliko zamerio to. On je napao što sam ja rekla da mi je Aca prva najveća ljubav on se naljutio što kao njega nisam pitala, a onda je on dao intervju da podržava Anđelu, a njegova drskost mi je bila nerealna – dodala je Ana.

– Je l ti mene zezaš? – upitala je Zorica.

– Ne, mene je ponižavao – dodala je Ana.

– Uroš je njemu bio trn u oku jer ga je ponižavao – rekla je Ana.

– Meni je on bio blizak, sve vreme je bio uz mene, prišao mi je sa poštovanje. Ponašao se prema meni kao prema majici, a o tebi i Zvezdanu je rekao sve najbolje kao što je i Zvezdan pričao – rekala je Zorica.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments