Petak, 31 Marta, 2023
HomeZadrugicaSLAVNIĆ UDARIO ANU, PA NAPUSTIO ZADRUGU! Prvo je javno isponižavao, a kad...

SLAVNIĆ UDARIO ANU, PA NAPUSTIO ZADRUGU! Prvo je javno isponižavao, a kad je objelodanila NOVE detalje torture iz braka – nastao NEVIĐENI HAOS

 

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić su se žestoko sukobili noćas dok je trajala emisija “Gledanje snimaka”, a tom prilikom ju je Slavnić udario!

Ana je komentarisala ponašanje Zvezdanove djevojke Anđele Đuričić, a onda je priča otišla u potpuno drugom smjeru, pa je ponovo prepričavala događaje iz spoljašnjeg svijeta, i tvrdila da ju je Zvezdan jednom prilikom maltretirao puna tri sata, i to nakon što je saznala da ju je prevario.

– Anđela sve probleme koje ima sa Zvezdanom istresa na mene. Ona je sve na mene istresla i kad hoću da se suprodstavim i to je loše. Maju prosto ne smije da napadne i gubi samopouzdanje i to je mjehur od sapunice i pritom joj ja nisam prijetnja. Zvezdan je rekao da mene ne voli i da je sa mnom završio, a tu ću da stavim tačku jer mislim nešto drugo. Ti si se umiješala u moj život i moj život se srušio. Nenormalno je da dečko ovo dozvoli, rekao si da si obaviješten šta je sve rekao za mene i to je oličlenje tebe kao velikog Beogradksog mangupa – govorila je Ana.

– Ti si vrijeđala i mene i nju – dodao je Zvezdan.Mene ste vrijeđali na pravdi Boga. Unhappy na reklama je prolazila pored nas i pjevala pjesmu, a mi je ne vidimo i ne primjećujemo – dobacila je Đuričićeva.

– On je meni jučer prvi put priznao da je švaler – otkrila je Ana.

– Unhappy okay**aš, znaš sve i svaku moju akciju. Ja unhappy slušam budalaštin. Ako tebe boli reci da te boli, nemoj mene da boli. Ti znaš cijeli život da sam ja takav – pričao je Slavnić.

– Da li misliš da bih bila sa tobom da sam znala da si ti takav? Koliko puta si me prevario za 13 godina? – pitala je Ana.

– Mnogo. Ja sam švaler, a ti nisi ku*va i zato sam bio sa tobom. Mnogo znači više od ta tri – odgovorio je on.

– Kad sam kod tebe kući u telefonu od tvoje mame našla poruku od djevojke koja se zove Marija i kad si rekao da nećeš da ideš, šta se to veče desilo? To veče se desilo da sam uzela telefon i pitala te za to jako lijepo, a ti si mi ispričao da niso otišao i napravio downside kako me nije sramota da uzimam telefon. Onda si me tri sata maltretirao – pričala je Ana.

– Vidiš koje je to govedo, jučer priča, a tragic ovo radi. Pitala si šta radi Beogradeski magup, ja sam te prevario 50 puta, a da nisi ni osjetila. Dva puta, ne bi ni primijetila da nisi inspektor kakav jesi – dodao je Zvezdan.

– Zvezdan me je maltretirao tri sata, ne moram da opisujem kako je bilo. Bila sam sklupčana kod njegove mama, a on je rekao da ide kod svoje drugarice da bismo ostali sami. Ja sam uspjela da kontaktiram drugarice i njegova mama i ja smo uspjele da napustimo stan i to veče sam uspjela da se izvučem. Ana je ispala kriva jer je uopšte pitala za to – pričala je Ana, zbog čega je Zvezdan pobjesnio, i pokušao da napusti Bijelu kuću i emisiju, ali je ona stala ispred njega, uhvatila ga za bubicu i nije mu dala da prođe.

U tom trenutku je Slavnić udario bivšu ženu po rukama i izletio napolje, urlajući da je nije ni pipnuo nakon što je voditeljka Ivana Šopić pokušala da spriječi dalji i veći sukob.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments