Petak, 31 Marta, 2023
HomeZadrugicaU ŽESTOKOM KLINČU! ZVEZDAN OSUO DRVLJE I KAMENJE PO BIVŠOJ ŽENU: Evo...

U ŽESTOKOM KLINČU! ZVEZDAN OSUO DRVLJE I KAMENJE PO BIVŠOJ ŽENU: Evo kako ju je nazvao

Napeto od samog početka!

U toku je emisija “Pitanja novinara”. Predstavnik portala Pink.rs Darko Tanasijević razgovarao je sa Anđelom Đuričić i Anom Ćurčić o žestokim svađama koje su imale tokom prethodnih dana.

-Pa lijepo, od toga nema ništa, niti se tako osjećam, niti sam ušla sa tim ciljem. On je ubijeđen da bih se ja sa njim pomirila da je on izašao iz “Zadruge”. Mene ne dotiče veza Anđele i Zvezdana, Zvezdana i Maje i bilo koje djevojke. Ja njenu želim sve najbolje. Rekla sam šta me iritira kod Anđele, a ja sa Zvezdanom nikad više neću biti – govorila je Ana.

-Ona mene ne interesuje, jedino što mi je palo na pamet kad je došla da uspostavimo kontakt… Ja ni u jednom trenutku nisam pričao o nama, a to što se ona istripovala je njen downside. Ja nisam pomislio da se pomirimo, niti bih želio to. Ja sam rekao da ona može da ustane i da kaže šta stvarno misli i osjeća, pošto govori za sebe da ne laže i ne mulja, pa neka kaže što je došla, šta je željela da uradi sa njom i šta je cilj, pa onda možemo da pričamo normalno. Njeno ponašanje je nenormalno – ubacio se Zvezdan.

-Ne idem ti više iz dlaku – poručila je Ćurčićeva.

-Poenta je da ne može da kaže 10 stvari i da je to tako. Popodne je bilo da je došla da me spasi i uništi, a meni neće da kaže jer je nervira da je pitam ja – nastavio je Slavnić.

-Ja sam shvatio da je ona kivna i da bi najviše voljela da niste zajedno – dodao je Darko Tanasijević.

-Ja to mislim, a sa njim sam to konstatovala – rekla je Anđela.

-Što mene boli Anđela? – pitala je Ana.

-Ja sam stvaio poređenje, ako gledaš četiri osobe za koje zna da ne bi bio, a sa Anđelom zna da mogu da budem dugo – govorio je Zvezdan.

-Znači meni je stalo do tebe? – upitala je Ćurčićeva.

-Meni nije stalo do tebe, pa me nervira kad me vrijeđaš. Ti si sama rekla da ti je teško da vidiš mene i nju. Nevezano za emociju te nervira što sam sa njom. Ovo je unhappy već fanatizam – odbrusio je Slavnić.

-Tvoj ili Anđelin? – pitao je Darko.

-Očigledno moj. Ovo što je izgovorila rekla je 1400 puta, ne znam kakve ima veze sa našom pričom? Nije mi jasno – rekao je Zvezdan.

-Ti mene dečko ne zanimaš, zanima me moj život i moj uništen život, ono što si od mene napravio i ostavio. Ja za to neću da ti ostanem dužna jer si me svjesno upropastio. Volio bih da postoji prevodilac za Zvezdana Slavnića jer priča 15 minuta, a ništa nije rekao. Nemaš vokabular da se izraziš – pročala je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

(pink.rs)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments