Nedjelja, 26 Marta, 2023
No menu items!
HomeZadrugicaDARA BUBAMARA OTPRATILA ANU NIKOLIĆ SA INSTAGRAMA ZBOG KOKE ROKE! Pjevačica se...

DARA BUBAMARA OTPRATILA ANU NIKOLIĆ SA INSTAGRAMA ZBOG KOKE ROKE! Pjevačica se ozbiljno naljutila na koleginicu!

Pjevačica Dara Bubamara je nakon izjave Ane Nikolić o njenoj novoj pjesmi “Koka roka” odlučila da učini šok potez.

Dara je otpratila Anu sa Instagrama, što govori u prilog tome da je pjevačicu povrijedio komentar upućen od strane Nikolićeve.

Ana ipak Daru i dalje prati na pomenutoj aplikaciji.

Ana je nedavno u intervjuu za “Kurir” prokomentarisala pjevačicinu novu pjesmu.

– Nisam čula za to i nisam znala ni da je izašla “Koka roka”. Meni je Laća puštao tu pjesmu još odavno. Meni je to bilo nešto užas. Pitala sam ga šta mu je to. Ne mogu da shvatim da to neko može da pjeva. Mislila sam da to niko neće snimati, ali eto.

Inače, Dara se na ovu temu nije oglašavala ali izvor za domaće medije tvrdi da se pjevačica neprijatno iznenadila zbog izjave koleginice.

– Dara se baš neprijatno iznenadila kada je čula šta je Ana rekla za njenu novu pjesmu. To je od nje najmanje očekivala, jer su dobre. Baš joj je bilo bezveze što joj je javno ispljuvala pjesmu, rekla:”Ne mogu da shvatim da to neko može da pjeva, mislila sam da to niko neće snimiti”. Ipak, nije željela da produbljuje ništa, riješila je da iskulira, a ne da se “mrači” jer je pjesma stvarno napravila bum, u trendingu je i pravi lom gdje god Dara pjeva – rekao je Darin blizak prijatelj, koji je želio da ostane anoniman.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments