Utorak, 21 Marta, 2023
HomeZadrugicaVESNA ĐOGANI PLAČE KAO KIŠA: Potpuno je RASTURENA, ne može da dođe...

VESNA ĐOGANI PLAČE KAO KIŠA: Potpuno je RASTURENA, ne može da dođe sebi!

Vesna i Đole Đogani gostovali su prošle nedjelje u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a popularni denseri nisu se nadali da će im biti pušten snimak star 30 godina, što ih je oboje razniježilo, a pjevačicu i dovelo do suza.

Tokom emisije Đole se prisjetio svojih početaka sa plesnom grupom „Đogani“, a kad im je voditelj pustio snimak iz ’90- tih, bračno-estradni par nije mogao da sakrije emocije.

– Djevojka koja je sa mnom bila u Italiji postala je moja supruga. Slađa i ja postajemo jedan tim. Djeci dok su mala treba usaditi disciplinu, zdrav način života, volju za učenjem i napretkom. U djetinjstvu to počinje sa igrom i plesom, to nam je bila smjernica kad smo otvorili plesnu školu. Svi koji uče djecu i rade sa njima imaju odgovornost da im usade motivacione vrijednosti, nešto što će ih pokrenuti da pronađu sebe i kasnije uživaju u odabiru životnog zanimanja.

Znao sam da imam uticaj i da svojim radom mogu da utičem na njihovom razvoj. To je bio pravi put. Mnogi pamte to vrijeme sa sjetom i kad me sretnu kažu da im je to bio jedan od najljepših perioda u životu. To mi je najveća nagrada. Bio sam ponosan jer su ta djeca prve korake naučila u mojoj plesnoj školi – ispričao je Đole u dokumentarcu koji je prikazan u emisiji, što je kod oboje izazvalo lavinu emocija.

I dok je Đole bio ponosan na uspjeh koji je postigao, Vesna je priznala da joj ovi snimci uvijek bude tugu.

– Meni je uvek teško da gledam te snimke, to su sve moje drugarice i kad se šetam gradom i kad ih sretnem, kažu mi ‘To nam je bio najljepši interval života, ti tinejdžerski dani kad smo plesali kod vas’, a meni, ah, katastrofa – rekla je Vesna sa suzama u očima.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments