Petak, 31 Marta, 2023
HomeZadrugica“ANA SE NAJVIŠE UPLAŠILA NJE, NE ANĐELE!” Bivša drugarica okrenula Ćurčićki leđa...

“ANA SE NAJVIŠE UPLAŠILA NJE, NE ANĐELE!” Bivša drugarica okrenula Ćurčićki leđa – ONA NIJE ŽRTVA

Jovana Novakov Šmizla proslavila se u rijalitiju “Parovi”, a trenutno je aktuelna kao Zvezdanova i Anina drugarica.

Šmizla je u više navrata komentarisala odnos supružnika a nedavno je sve šokirala kada je ispričala da je Aleksandra Nikolić progonila njenog supruga.

– Zvezdan nije psihopata. Ana tačno zna gdje da ga pecka i gdje ga boli. Nije istina da sam obilazila Slavnića i da sam mu bila na spisku. Da sam išla kod Zvezdana u zatvor, on bi još bio tamo. Njanjava je uradila nešto napolju, što je Zvezdana izbacilo iz takta, i unhappy se tako ponaša – rekla je Šmizla.

– Zvezdan nije psihopata i nasilnik? Dabogda ti takav u kuci bio! Ono je mucno gledati – rekao je neko u komentaru.

– Ona mu se stalno unosi u facu, čapka ga i provocira a posle se kao plaši. To je prosto turblenta veza, nema nikakve veze sa nasiljem. Ona je potpisala ugovor i to u ugovoru stoji definisano. Vi kao da ne znate ko su žrtve nasilja – odgovorila je Jovana.

– Ja sam shvatila da si ti folirat i glumila si Ani dobru drugaricu, pa si sve izdala! To radiš da bi ušla u “Zadrugu”, ali znam da nećeš ući jer te neće pustiti! Otkrila si nam dosta istine! Dvolična si do Boga! Kučka brani kučku, lopov lopova ,nasilnik nasilnika, takvim kao što si ti ne trebaju djeca – glasio je još jedan provokativan komentar.

– Ana nije saznala ni od Džonija ni od Šmizle za to što je j*bavao “aparatuše”. Mi sa njima nismo išli u kazino. To je Ana rekla i od Ane smo to saznali. Znači da je znala! Ja podržavam prave žrtve, a na to Ana nije. Mene je Ana sama pozvala da kod nje dođem jer je bila uplašena zbog Aleksandre! Ne Anđele, Aleksandre! Kuma nije ni bila u njenom životu sve do ulaska u “Zadrugu”! Za malu navijam, ona mi je favorit! Govorite kao da vi nikada niste prevarili i nikad niste gutali – svi smo to radili, ja ne mogu sebe da operem, a ne njega – rekla je potencijalno nova ukućanka.

U dugom obraćanju Šmizla je bogato častila hejtere istom merom i posebno je pozdravila pratiteljku za koju je navela da je član produkcije najpopularnijeg rijalitija.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments