Petak, 31 Marta, 2023
HomeZadrugicaPREVARILA SAM MUŽA 7 DANA PRIJE SVADBE U WC-U BARA I SVE...

PREVARILA SAM MUŽA 7 DANA PRIJE SVADBE U WC-U BARA I SVE SAKRILA: Muž saznao nakon 10 godina i uradio nešto nesvakidašnje, SVI OSTALI U ŠOKU

Evanđelina Grejs, spisateljica iz Amerike, bila je veoma zaljubljena u sada već bivšeg muža Džejdana. Međutim, kada su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom, ona nije bila spremna da se skrasi i posveti se porodičnom životu.

Umjesto da nešto kaže, ona je išla linijom manjeg otpora i uradila je nešto katastrofalno – imala je se*s sa drugim muškarcem u wc-u jednog bara, samo nekoliko dana pred sopstveno vjenčanje i to na svojoj djevojačkoj večeri!

“Iako sam ga stvarno voljela, užasna mi je bila pomisao na to da treba da budemo vezani zauvek jedno uz drugo, pa je iz toga očigledno proizašla moja želja za prevarom, kao vrlo nezreo potez”, priznaje Evanđelina.

Seća se kako je tokom njene djevojačke večeri bila besna, zato što je bila sve svesnija šta za nekoliko dana treba da usledi. Dosta je popila, a dok se vraćala iz wc-a naletela je na nepoznatog muškarca sa kojim je počela da čavrlja, a ubrzo su se našli u wc-u i imali intimni odnos koji ona opisuje kao “razuzadan i bezdušan”.

Odlučila je da cijeli događaj prećuti i da se pravi kako se ništa nije desilo, tako da je vjenčanje i dalje bilo u planu, a ona nikome nije rekla šta se dogodilo, piše Dejli Mejl.

“Tokom čitave ceremonije mi je bilo muka, osećala sam užasan stid, a najviše kada sam ga gledala kako je srećan i ponosan. Prosto nisam mogla da mu slomim srce. Nakon našeg prvog poljupca sam zaplakala, ali ne od sreće, iako sam njemu rekla da je to bio razlog”, objašnjava.

Evanđelina je godinama čuvala ovu tajnu, sve dok njena prijateljica Nina nije primetila da je ona sve više i više nesrećna, pa ju je prisilila da joj se poveri i Evanđelina joj je priznala šta je već godinama muči.

Prijateljica je bila jako razočarana i rekla joj je da ne sme više da manipuliše Džejdanom i da, ukoliko Evanđelina nema hrabrosti, onda će ona morati da mu kaže istinu. Tako je i bilo,

Bivši suprug nakon prvobitnog šoka poneo se kao pravi džentlmen, bez ružne riječi je samo podnio zahtijev za razvod braka i zamolio da izađe iz njegovog života, koji mu je srušila u sekundi.

“Mislila sam da ga štitim time što mu ništa nisam rekla, a onda sam shvatila da sam mu prećutkivanjem uskratila pravo da izabere da li želi da bude sa mnom i pored toga što sam uradila ili ne”, zaključuje Evanđelina, prenosi Stil.kurir

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments