Nedjelja, 26 Marta, 2023
No menu items!
HomeZadrugicaZDRAVSTVENO STANJE MARIJE KULIĆ POZNATO! Evo da li je dijagnostifikovan KARCINOM –...

ZDRAVSTVENO STANJE MARIJE KULIĆ POZNATO! Evo da li je dijagnostifikovan KARCINOM – Miljana saznala informacije

Marija Kulić izvedena je prije nekoliko dana iz Zadruge, kako bi se uputila u Niš, ne bi li otkrila od čega boluje, jer se zdravstveno nije osjećala baš najbolje.

Znajući da stanje njenog supruga Siniše nije baš najbolje, nije željela da se i sama prepusti slučaju, te je odlučila da obavi sve neophodne ljekarske preglede i otkloni bilo kakve sumnje.

Boraveći u Bijeloj kući, Miljana Kulić je insistirala da dobije informacije o tome šta se dešava sa njenom majkom, koje je izgleda i dobila, a usput otkrila kada se vraća na imanje u Šimanovcima.

Izvedite me da vidim da se nešto nije iskomplikovalo sa mamom. Da vidim i čujem da li ima bolove. Da li je izašla iz bolnuice i kako je – govorila je Kulićeva u jednom trenutku, a već u sljedećem, čini se da je sve potrebne informacije dobila, budući da se spekuliše da je izvedena iz Zadruge. Već u sljedećem momentu, reklo bi se da je ove spekulacije i potvrdila.

– Pozdravila vas je sve moja mama, dobro je. Dolazi u nedelju, nema rak. Ima bolove kao kada zaboli zub, ali nije rak – izjavila je Miljana i otkrila zdravstveno stanje svoje majke, ali i informaciju kada se Marija vraća vraća u Bijelu kuću.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments