Srijeda, 28 Februara, 2024
HomeZadrugicaAnastasija Ražnatović se bori sa OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM: Posljedice su već vidljive...

Anastasija Ražnatović se bori sa OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM: Posljedice su već vidljive – javno saopštila…

Anastasija Ražnatović dugo vremena krila je od javnosti da ima problema sa zdravljem, a sada je odlučila da progovori otvoreno o tome.

Publika je nasljednicu poznate pjevačice Svetlane Ceca Ražnatović, Anastasiju, imala priliku uvijek da viđa dobro raspoloženu i sretnu, što je mnoge navodilo da smatraju kako mlada umjetnica živi potpuno rasterećen i bezbrižan život, ali rijetko ko zna pravu istinu.

Naime, Anastasija ima zdravstveni downside sa kojim se bori godinama, a sada je javno ispričala downside sa kojim se bori.

Prilikom gostovanja u “Ami G šou” mnogi su primijetili da joj se tresu ruke, uvjereni da je od treme, međutim, zdravstveni downside Anastasije Ražnatović daleko je ozbiljniji, o čemu je ona tom prilikom i govorila.

– Vidi koliko mi se tresu ruke, to je meni prirodno – otkrila je Cecina nasljednica kada je učestvovala u zanimljivom zadatku sa cigaretom i papirnom trubicom. Pipav zadatak i krupan kadar kamere jasno su pokazali da Anastasija ima tremor ruku, sa kojim godinama živi. Voditelj je i sam prokomentarisao da je pomislio da je to od treme.

Ma kakva trema. To je meni tako prirodno – priznala je Anastasija.

Inače, drhtanje ruku se obično povezuje sa starenjem, ali se javlja i kod mlađih ljudi i, ako nije uzrokovan bolešću, naziva se fiziološki ili esencijalni tremor. Najviše se primjećuje tokom pokreta, pogotovo pri korišćenju instrumenata, alata, pa čak i olovke, a mnogo manje kad ruke miruju. Drhtanje može biti pojačano stresom, ali i kofeinom i nekim lijekovima, a ljekari upozoravaju da može i da se pogorša tokom života. Takođe, može da zahvati i glavu i glasne žice, što izaziva drhtav glas, sa jakim tremorom.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments