Petak, 31 Marta, 2023
HomeZadrugica“PLASTIČNA, NEMAŠ VEZE S MOZGOM!” Aleksandra na meti osuda zbog Cara, ukućani...

“PLASTIČNA, NEMAŠ VEZE S MOZGOM!” Aleksandra na meti osuda zbog Cara, ukućani se urotili protiv nje

Lepi Mića dao je Aleksandri Nikolić veliki budžet, a dok je kritikovao zbog druženja sa Bilalom Brajlovićem umiješao se i Filip Automobile, pa je došlo do žestoke svađe. Nekoliko ukućana se urotilo protiv nje i uputilo joj žestoke kritike.

– Aleks je od mene zaslužila mnoge kritike, neke stvari koje si radila nemaju veze sa mozgom i ne dolikuju devojci kao što si ti. Znaš za šta si osporavana i za šta si vređana. Dobra si sa nekim ko ti je rekao najstrašnije stvari. Bilal te je provocirao, vređao i radio stvari koje su ti loše, a ti si dala pravo jer si koketirala i opet si ušla u priču sa Bilalom – govorio je Mića.

– Miljana je rekla da ja ispadam budala, a ti si rekao da ona laže i da je protivnik moje veze – ubacio se Automobile.

– Neke stvari koje radim znam da mu smetaju i paraju oči, ali ja ne želim da on meni prilazi i da ima bilo kakav kontakt sa mnom, tako da sve što radim i sa ljudima sa kojima pričam to su fer i korektni ljudi, a to je da se izlečim od njega. Sve radim svesno i možda mu olakšavam, kao što je on olakšao meni – dodala je Aleks.

– Je l’ unhappy treba da kažem da sam bio u pravu jer sam priča i komunicira sa ljudima sa kojima sam zbog nje ulazio i konflikt? – pitao je Filip.

– Je l’ treba da sedim i ćutim dok on j*be? Pre bih otišla na Rajsko ostrvo sa Janjušem nego sa Filipom! – urlala je Aleks.

– Ispravniji je Filip u ovoj priči – ubacio se Ivan.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ona je unhappy Aleksandra Nikolić, a sa mnom je bila plastična i kakva nije – dodao je Automobile.

– Ja otkako sam slobodna mnogim ženama, a i muškarcima nije dobro. Mnogi čekaju moju grešku, ja u ovom rijalitiju nemam grešku, a sr*nja preko mene nećete da perete – rekla je Nikolićeva.

– Nikad ti ne bih preporučio vezu u rijaitiju, nego odnose koji ne mogu da te okuju. Svaki ulazak u vezu u rijalitiju tebe ovde košta – rekao je Mića.

– Gledaoci su čuli o čemu smo Bilal i ja pričali, a ovde se priča kao da svaki dan šetamo i družimo se za ruke. Ako ljudi nisu svesni ovaj čovek je do pre tri dana bio sa mnom u vezi, nakon pet sati sam ga zatekla u rehabu sa drugom devojkom i to je za mene šok. Treba mi vremena da se oporavim, kraj i tačka – dodala je Aleks.

Detaljnije u video prilogu ispod teksta.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments