Utorak, 21 Marta, 2023
HomeZadrugicaSLAVICA ĆUKTERAŠ OTKAZALA SVE NASTUPE ZBOG ZDRAVLJA, DOKTORI JOJ SAOPŠTILI NEPRIJATNE VIJESTI!...

SLAVICA ĆUKTERAŠ OTKAZALA SVE NASTUPE ZBOG ZDRAVLJA, DOKTORI JOJ SAOPŠTILI NEPRIJATNE VIJESTI! Pjevačica se hitno oglasila: Nešto najteže što pjevaču može da se desi..

Pjevačica Slavica Ćukteraš obratila se pratiocima na društvenoj mreži Instagram, te otkrila da ima problema sa glasnim žicama.

Ćukterašova je zbog zdravstvenog problema morala da otkaže nastupe, a čeka je i dug oporavak.

– Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: “Ne smeš da pevaš!” A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka.

Foto: Instagram/cukterasslavica

Podsjetimo, Slavica Ćukteraš od 2020. godine ima brojne zdravstvene probleme, ali i pehove. Pjevačica je nakon pereležanog koronavirusa, ubrzo, dobila gnojnu anginu, te bila hospitalizovana. Takođe, Ćukterašovoj se nakon korone oštetio sluh, o čemu je govorila na društvenoj mreži Instagram. 2021. godine Slavica se opet zarazila kovidom, ali iste godine je povrijedila oko, te je morala biti, opet, hospitalizovana.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments