Nedjelja, 26 Marta, 2023
No menu items!
HomeZadrugicaUSPJEŠNO SE IZBORIO ZA ŽIVOT! SIN NADEŽDE BILJIĆ DANAS SLAVI TREĆI ROĐENDAN:...

USPJEŠNO SE IZBORIO ZA ŽIVOT! SIN NADEŽDE BILJIĆ DANAS SLAVI TREĆI ROĐENDAN: “Od 950 grama si porastao u pravog malog dečaka…”

Longo Panić, sin pjevačice Nadežde Biljić i menadžera Tome Panića, danas proslavlja treći rođendan.

Ponosni roditelji su na društvenim mrežama podijelili video zapise svog mališana koji je danas, prema Nadeždinim riječima, potpuno zdrav, osim što je fizički manje porastao od svojih vršnjaka.

– Sinko moj, moj jedinac, prvenac, mezimac… Malo moje od 950 grama si porastao u pravog malog dečaka. Proletele su mi tri godine kao ništa! Srce moje, da si mi živ i zdrav i samo ti meni budi nemiran kao što jesi i džigericu mi moju jedi. Vole te mama i tata najviše na svetu – napisala je Biljićeva na društvenim mrežama.

– Ti si naša lubavica i životić. Srećan rođendan, naš Longo – dodala je pevačica, a moru čestitki od strane prijatelja i kolega priključio se i njen suprug koji je napisao: “Hvala svima na lepim rečima i čestitkama”.

Podsjetimo, Nadežda je uvijek otvoreno govorila o zdravstvenom stanju svog prijevremeno rođenog sina, a mnogi su sa radošću dočekali vijest da dječak više ne koristi sondu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments