Nedjelja, 26 Marta, 2023
No menu items!
HomeZadrugicaOBJAVILA BIZARNE DETALJE IZ NJIHOVOG ODNOSA: Žena iz Zvezdanove porodice razvezala jezik...

OBJAVILA BIZARNE DETALJE IZ NJIHOVOG ODNOSA: Žena iz Zvezdanove porodice razvezala jezik – “On voli…”

Zvezdan Slavnić i njegova bivša nevjenčana supruga Ana Ćurčić gotovo svakodnevno šokiraju naciju iznošenjem detalje iz privatnog i 15 godina dugog zajedničnog života.

Posljednja u nizu stvari koju je Ana otkrila pred kamerama, pored toga što je izrekla da ju je Zvezdan tukao i maltretirao, varao i krao novac koji je na kraju prokockao, Ćurčićeva je milionski auditorijum ostavila bez riječi kada je otkrila da njena kćerka (22) ima tetovažu posvećenu svom očuhu, tačnije Slavniću.

Sada se javila izvjesna Dragana, koja se u emisiji na Hype televiziji predstavila kao navodna tetka Zvezdana Slavnića, i ovu priču produbila.

– Zvezdan voli mlade devojke. To je malo nejasno i nelogično da djevojka koja ima 22 godine napravi tetovažu posvećenu očuhu. Ana stalno govori kako je ona svoju djecu vaspitala, kako je mogla da joj dozvoli da stavi tetovažu očuha? Ta djevojka što tetovira je čak i izjavila da joj je ona ostala 50 evra dužna – ispričala je žena koja se predstavila kao tetka Dragana za Hype TV, aludirajući na to da je Zvezdan imao nešto više sa svojom pastorkom.

Podsjećamo, Ana je Zvezdana napala nedavno u “Zadruzi” tokom svađe koju su imali, pa je pokušavala da ga natjera da prizna šta je radio s njenom kćerkom.

– Reci, Zvezdane, unhappy ako smiješ zbog čega je moja kćerka istetovirala tvoje ime?! Je l’ smiješ da priznaš? Ako ne smiješ, mogu ja da pričam o tim detaljima bez problema. Ne plašim te se, ali znam da, kada bih progovorila o tome, ti bi momentalno izašao iz rijalitija. Pobjegao bi udarajući se petama u dupe od bjesa i straha. To ću i da uradim jednom, samo me povuci za jezik! Mnogo ima detalja o tome, nacija bi se šokirala i zgrozila, ali imam toliko poštovanja i ljubavi prema svojoj djeci da mi ne pada na pamet da njih izlažem bilo kakvom stresu zbog tvojih afera, nenormalnog ponašanja i nasilja. Nismo završili, treba da me se paziš i ti i ova tvoja balavica – urlala je tada Ana, a Slavnić je ćutao.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments