Utorak, 21 Marta, 2023
HomeZadrugica“ZBOG NJEGA ME JURE ZA DUG OD MILION DINARA!” Poslovni companion tvrdi...

“ZBOG NJEGA ME JURE ZA DUG OD MILION DINARA!” Poslovni companion tvrdi da ga je zadrugar PREVARIO na ovaj način?!

Prijatelj Bojana Simića koji je, kako tvrdi, ušao u biznis sa bivšim mužem pjevačice Ivane Šašić, u problemu je, jer Ivanin companion i bivši rijaliti učesnik navodno nije plaćao porez, zbog čega sada jure njega za iznos od 1.296.450 dinara, odnosno 10.000 evra.

U obraćanju za “Kurir” Bojanov prijatelj je iznio nevjerovatne tvrdnje.

– Sa Bojanom Simićem sam se odavno upoznao. Bilo je to prije 7-8 godina kada je došao da zakupi jedan splav. Počeli smo saradnju. Bio sam tamo menadžer. Posao nam je propao i onda smo kuburili duže vrijeme da bi došao na ideju, pošto je kao radio oko pogrebnih usluga. On je imao kombinaciju da se uzima pogrebna operema i kombinaciju u bolnicama gdje bi nas obavještavali tj. njega o smrtnim slučajevima. On je napravio papirologiju, ali nije mogao na svoje ime jer je imao neku zapetljanciju i onda smo firmu otvorili na moje ime. Firma se zove Simić, naznačena na njegovu adresu, a na moje ime – tvrdi on za domaće medije i nastavlja:

– Ja sam predao papirologiju i niko me nije kontaktirao. Kad god bih Bojana pitao nešto on bi uzvratio pitanjem da li mi je nešto stizalo što sam ja negirao. Onda kad mi je stigao za naplatu milion i nešto odmah sam ga obavijestio, na šta je on konstatovao da ja ne treba ništa da imam na svoje ime. Ali ja imam auto, nasljedstvo. Naravno, prinudna naplata ide i na porodicu. 10.000 evra nije mala cifra. U međuvremenu je Bojan nestao. Otišao je u Zadrugu. Prije Zadruge mi je pričao da je u vezi sa Ivanom Šopić i da ga ona ubacuje u šou, a da niko to ne zna. Uglavnom prevarant, neka čudna osoba – rekao je on za pomenute novine.

– Nismo ni počeli da radimo posao jer je on otišao za inostranstvo u Španiju, pa se javi poslije nekog vremena, pa opet nestane, pa se oženio sa Šašićkom – ispričao je prijatelj za “Kurir”.

Bojan se još uvijek nije oglasio o ovim navodima te se ne može tvrditi da su tačne.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments