Nedjelja, 26 Marta, 2023
No menu items!
HomeZadrugicaDOKUMENT DIREKTNO IZ MUPA: Procurila slika Zvezdana Slavnića iz perioda kada je...

DOKUMENT DIREKTNO IZ MUPA: Procurila slika Zvezdana Slavnića iz perioda kada je UHAPŠEN, 1 detalj upada u oči

Zvezdan Slavnić priveden je u policijsku stanicu gdje je, kako se navodi, dao iskaz nakon što ga je nezakonita supruga Ana Ćurčić navodno optužila.

Tačan razlog privođenja još nije poznat jer ni on, a ni ona o tome ne govore pred kamerama rijalitija.

– Ne znam šta se desilo – pravdala se Ana kada je Zvezdan zvao da se obračunaju nakon što se vratio na imanje.

Slavnić je osuđivan u Srbiji zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998, kao i 2010. zbog trgovine nar*oticima. On je višegodišnje kazne odležao u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a prije pet godina je izašao na slobodu.

U martu 1998. u klubu “Četiri sobe” upucao je Olivera Jovanovića, koji je preminuo poslije 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin, Zvezdanove tadašnje djevojke. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran. Tokom slobodnog vikenda 2002. izazvao je incident jer je udario vlasnika jednog restorana. Protiv njega je prije dvije godine godine podnijeta krivična prijava zbog napada na policajce i uznemiravanja, pošto ga je komšinica prijavila zbog psa.

U KPZ Sremska Mitrovica odslužio je skoro trogodišnju kaznu zbog trgovine nar*oticima, nakon što je kod njega pronađeno 150 grama he,roina. Uhapšen je 2008. i mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana.

Sada je u javnost isplivala fotografija Zvezdana Slavnića. Ono što se prvo može uočiti jeste da se dosta promijenio i da je neprepoznatljiv.

FOTO: MUP

kurir.rs

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments