Srijeda, 28 Februara, 2024
HomeZadrugicaON GA NAJBOLJE POZNAJE! Bilal i Anita su NA KORAK do pomirenja,...

ON GA NAJBOLJE POZNAJE! Bilal i Anita su NA KORAK do pomirenja, a evo šta NA TO kaže jedan od njegovih NAJBLIŽIH PRIJATELJA! Jedna stvar kod Stanojlovićeve mu POSEBNO SMETA!

Povodom sinoćnih dešavanja u Bijeloj kući, ali i danima unazad, ekipa portala Pink.rs kontaktirala je menadžera i najboljeg prijatelja Bilala Brajlovića, Dženisa.

Naime, on je za ovaj portal govorio o trenutnim varnicama koje postoje između Bilala Brajlovića i Anite Stanojlović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Na pitanje, da li postoje neke šanse da Bilal i Anita obnove romansu, Dženis ističe da je vrlo moguće da će se mnogo toga desiti kada je u pitanju ovo dvoje zadrugara.

Milsim da postoje šanse, nešto će se tu sigurno odvijati. Zatvoren je prostor, mislim da je to moguće. Ima tu nešto. Navijam za njih. Ne mogu samo nikako da podržim Anitu za sve ono što je radila sa Matorom, to mi se uopšte ne sviđa – rekao je Dženis.

On se dotakao i ostalih djevojaka sa kojima je Bilal bio, dodajući da je siguran da u odnos sa Majom Marinković više neće ulaziti.

Što se tiče Maje, to je završena priča, to je već prošlo. što se tiče Milice on je to radio samo da bi popunio neko vreme tu unutra, ništa ozbiljno. Mislim da ne postoji nikakva šansa da se pomiri sa Majom – kazao je Dženis.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Da li mislite da se promenio od momenta kada se vratio u Belu kuću, nakon povrede? – upitali smo.

Jeste sigurno, da povreda je mnogo uticala na to da on ne može da priušti svoj maksimum. Ostali spavaju on ide na terapije, to je mnogo naporno. Pa onda sve to što se izdešavalo sa tim devojkama, sve je to njega promenilo. – rekao je Dženis.

Mislite da je Anita pravi izbor za njega?

Trenutno da, više sam za nju nego za ostale devojke – kazao je on.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments