Petak, 31 Marta, 2023
HomeZadrugicaTUŽAN DAN ZA ANĐELU ĐURIČIĆ! Crnogorka u SUZAMA traži oprost od RODITELJA,...

TUŽAN DAN ZA ANĐELU ĐURIČIĆ! Crnogorka u SUZAMA traži oprost od RODITELJA, jecajući otkrila kakav je JEZIV SAN usnila

Anđela Đuričić se tokom razgovora kod Drveta Mudrosti raspala od plakanja i emocija do je progovorila o današnjem danu i tome koliko joj teško pada.

Anđela je još ranije otkrila  da bi njenom bratu koji je nažalost poginuo na današnji dan bio rođendan.

– Danas mi nije dan, iskreno da ti se povjerim. Nervozna sam danas, a srećna sam jer je Zvezdan tu, on je tu za mene uvijek. danas nije moj dan. Ja danas 16.mart mi ja haos, sanjala sam porodicu, a to me je dotaklo. Bio je okej san, ali mi nije svejedno. Sanjala sam da sam diskvalifikovana, i da sam pošla kod drugarice, moje kume u Beograd, a onda kući kod moji, a oni su me dočekali kao da se ništa nije desilol. Sve je bilo kao i uvijek,a onda sam molila da me vratite kod Zvezdana, a danas ću biti u minus fazi,a 16. mart je i prošle godine pao na pitanjima gledalaca. Bitan je to datum za moju porodicu, iako sam sanjala njih srećne. Meni je sve i svašta u glavi danas – rekla je Anđela pa dodala:

– Moram da se obratim porodici, mama,tata, Jelena, Vuče, volim vas, nadam se da ste dobro i izvinite zbog svega, razmišljam o vama svaki dan, i molim vas da sve bude u redu. – progovorila je Anđela sa suzama u očima.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments