Utorak, 21 Marta, 2023
HomeZadrugicaSJEVAJU GROMOVI! ANA VIDJELA KAKO JE ANĐELA OGOVARA SA ZVEZDANOM: Trese se...

SJEVAJU GROMOVI! ANA VIDJELA KAKO JE ANĐELA OGOVARA SA ZVEZDANOM: Trese se Bijela kuća, uslijedio haos

Sve se trese!

Naredi video-klip u emisiji ”Gledanje snimaka”, pokazao je razgovor Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić na kom ogovaraju Anu Ćurčić.

-Nisam ni shvatila da me je Anđela ogovarala – rekla je Ana.

-Jetse tako, ne želim da ćutim. Nije mi prirodno to što govori Ana. Ne znam kako može da bude dobra sa Majom, koja se vrzmala oko Janjuša, to je i sam Janjuš rekao – kazala je Anđela.

-Ana se folira. Nije iskrena. Ako je Ana ovo što ona unhappy prezentuje, onda je ista kao svi mi ovde. Zabada sa strane. Ana, mislim da imaš pravo da nikom ništa ne kažeš, ali ne misliš onako kako što govoriš. Želi da bude fina prema svakom – rekao je Janjuš.

-Da li imam dobro mišljenje o nekom i da li mi nešto smeta su dvije različite stvari. Ja nemam loše mišljenje o njoj – kazala je Ana.

-Ne misliš dobro o Zorici. Ti si jedan city tip žene, a praviš se da te ljudi ovde zanimaju. Kod tebe je sve lažno. Niko te ovde ne zanima, 97% nije tvoja interesna sfera, a družiš se sa njima. Ne mogu da lažem, kad mislim ovako – rekao je Janjuš.

-Za Maju mislim da je slatka i dobar čovjek. To što je tebi uradila, mene ne zanima. DObar je čovjek,čak je i bolja nego mnogi ovde. Ja sam ovde zbog sebe. budite svi protiv mene. Meni je važno da me Zorica voli, ništa dalje od toga. Kako ja treba da se postavim, a da vam dokažem da sam bitna sama sebi ovde? – rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments