Srijeda, 22 Marta, 2023
HomeZadrugicaVAŽIO JE ZA NAJLJEPŠEG DEČKA SA DORĆOLA! Isplivale fotografije iz mladosti Zvezdana...

VAŽIO JE ZA NAJLJEPŠEG DEČKA SA DORĆOLA! Isplivale fotografije iz mladosti Zvezdana Slavnića, evo zašto je Ksenija ludjela za njim!

Zvezdan Slavnić važi za jednog od poželjnih muškaraca u rijalitiju “Zadruga”, iako ne prestaje da šokira javnost svojim bahatim i agresivnim ponašanjem, a kako je već poznato on je bio i velika ljubav pokojne pjevačice Ksenije Pajčin.

Naime, sada su se na stranici obožavatelja Ksenije Pajčin pojavile fotke sa Zvezdanom na kojoj možemo vidJeti kako je on izgledao u mladosti tokom njihove veze.

Ispod objave nizali su se komentari poput:

”Kakav izgled, za najveće modne dizajnere”, “Po rIJečima mog muža to je bio najlJepši dečko Dorćola”, “Bio je mangup u to vrIJeme”, “Prelijep par su bili”.

PodsJetimo, sin slavnog košarkaša Moke Slavnića je još na početku rijalitija u jednoj od emisija ispričao detalje ljubavi sa pokojnom pjevačicom.

– Ksenija Pajčin jeste bila moja najveća dječačka ljubav, ja sam imao 17, a ona 16 godina. Negde godinu i po dana smo baš bili zajedno, poslije se to razvlačilo – rekao je između ostalog Slavnić.

Kurir.rs/Blic

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments