Srijeda, 22 Marta, 2023
HomeZadrugicaREAKCIJA DJECE ANE ČURČIĆ NAKON JEZIVE NOĆI U ZADRUZI: Ana još uvijek...

REAKCIJA DJECE ANE ČURČIĆ NAKON JEZIVE NOĆI U ZADRUZI: Ana još uvijek ne zna

Razvezala jezik!

Sinoć je u “Zadruzi” došli do žestokog karambola između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Tokom njihove svađe Zvezdan je iznio brojne optužbe i uvrede na Anin račun, a nakon svega zavšio je u suzama i od bivše žene tražio razgovor. Mi smo tim povodom pozvali Aninu kumu Milenu Kačavendu, kako bi za Pink.rs dala svoj sud u dešavanjima koje su prethodne noći tresle Bijelu kuću.

Kako komentarišete njegove suze? Da li mislite da je to neki vid manipulacije i da samo hoće da je ućutka ili je to iskreno pokajanje?

-Ne, iskreno pokajanje nije, manipulacija kao i do unhappy što on vrlo dobro radi kad je Ana u pitanju. Ja bih to nazvala odvrnuo je česmu, ali bukvalno.

Zvezdan je sinoć rekao da je Ana svakog vog partnera varala sa njim, pa i Acu Bulića, kako to komentarišete?

-Kako da ne. Tražim pogrdne riječi, ali ne nalazim. On je jedan manipulatini lažov, možda i najgori kog sam u životu videla. Unhappy bih ja postavila njegovo čuveno pitanje njemu, šta si tražio sa njom tolike godine kad je psihijatriski slučaj, tabletomanka, kockaka? Do unhappy je pitao on, a tragic bih pitala ja, šta si tolke godine radio sa tom ženom? Laže, a na Boga ne misli. Čak i Ana zaboravlja, a ja jako dobro znam, Ana je bila sa Acom prije 30 godina, a sa Zvezdanom posljednjih 15. Da je obrnuto bilo bi okej da je Zvezdana varala sa Acom, pa da kažemo da je moguće, ali Acu sa Zvezdanom ta priča je van mozga i suluda. To je sumanuto i van pameti. Oni jesu bili mladi i bila je ideja kad dobiju dijete da će se uzeti jer ona je tad bila u svojim devetnaestim godinama, ali predpostavljam da zbog ludila u kojem pliva u ovom trenutku da nije ni sama shvatila da je to bilo prije 30 godina. Zvezdana tad nije bilo ni na mapi.

Zvezdan je rekao da je Ana svog bivšeg muža posljednjih godinu dana braka varala sa njim, da li je to istina?

-To je notorna laž jer sam vrlo intezivno u tom perodu bila dio njenog života. Ja sam svjedom i još jedna drugarica svega toga, to je notorna laž. Ana je bila takva gospođetina da je ona sa svojm suprugom sjela i rekla mu iskreno šta se dešava jer ona jeste Zvezdana viđala u par navrata, ali to je bila kafa. On je nju salijetao sa svih strana jer se poznaju od ranije do te mjere se zaintrigirala i počela da se zaljubljuje. Meni je žao što njen bivši suprug ne želi da stupi u medije, on danas ima brak, ima malo dijete i to su razlozi, a pritom i brine o njihovo dvoje djece. On je vrlo isključiv da ne želi da izađe u medije, ali vjerujem kad ona izađe da će se zajedno sa njom pojaviti u medijima i sve to demantovati jer je on jedan sjajan tip. On i Ana i dan danas imaju fenomenalan odnos, pritop Ana je došla suprugu i rekla: “Ja sam se zaljubila, ja želim da te ostavim”. Na sve to Ana se tad iselila iz stana, a djeca su ostala sa Saletom, ništa nije tražila, a kasnije su Sale i ona u hodu sve riješili kao ljudi. On je divan bivši muž kojeg bi scaka žena poželjela, a posebno jer je Ana njenmu u lice rekla da se zaljubila, čak i u koga, što danas nemamo prilku često da vidimo. Sela je i bila gospođa, svi mi bliski ljudi to jako dobro znamo.

Da li imate informaciju kako Anina djeca podnose sve ovo što se dešava?

Anina djeca ovo podose jezivo, oni su kod mene u kući svaki drugi dan da li na ručku, kafi ili sa mojom djecom. Podnose vrlo teško, ali su se unhappy već malo navikli jer se puno bavim time, tata im je tu za sve što treba, alija sam žensko i najbliža njima. Nekako se navikavaju, ja im objašnjavam da je to bio Anin izbor i da ovo mora da prođe i da ako je ovo cijena da ga ostavi za vijek i vijekove da se prilagode i prihvate. Suštinski su dobro, rijaliti ne prate, ali s druge strane im je teško da gledaju i čuju od prijatelja, druge djece i bliskih ljudi. Nije lako da čuju da se raspada u dijelove, ali su zaista hrabri.

Šta očekujete od razgovora a koji su se Ana i Zvezdan dogovorili da se desi u nedelju?

Od tog razgovora očekujem da od tog posla nema ništa. Ana je i dalje nažalost u vrtlogu manipulacije i znam koji strah ima od njega. Pokušava da ga spusti i smir, teško podnosi izjave kojim gađa, zabrinuta je za djecu i porodicu. Ona ovo želi da smiri jer ju je udario gdje je najviše boli, a to je porodica. Ana je vrlo vezana za djecu, majku i sestru koja nije u medijima, a ja sam sa njima svaki dan u kontaktu. Vjerujem da ovo radi kako bi ga zaustavila i njeni najbliži to ne bi slušali. Od dogovora nema ništa, očekujem da će on da odlijepi kao i do sada ako bude govorila stvari koje njemu ne odgovaraju, a njemu odgovara da je ućutka.

(pink.rs)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments