Utorak, 6 Juna, 2023
HomeZadrugica“JA PLAĆAM POREZ I U NJEMAČKOJ I U SRBIJI” Oglasila se Viki...

“JA PLAĆAM POREZ I U NJEMAČKOJ I U SRBIJI” Oglasila se Viki Miljković poslije Janinog HAPŠENJA u Cirihu, evo šta je poručila još

Pjevačica Jana Todorović uhapšena je na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da pjeva nakon čega je deportovana u Srbiju. Njena koleginica pjevačica Viki Miljković otkrila je da se čula sa koleginicom nakon neprijatne situacije koju je doživjela.

– Čula sam se sa Janom, dobro je ona, hvala Bogu. To je sve u opisu našeg posla, to se dešava, to može svakom od nas da se desi. Svako ko se bavi ovim poslom, i Jana i ja, ima nas dosta koji se bavimo skoro tridesetak godina ovim poslom, pa je nemoguće da ne dođe do neke neprijatne situacije. Što se tiče mojih odlazaka i nastupa u inostranstvu, ja već više od 20 godina imam i nemačke papire i tamo plaćam porez i ovde plaćam porez. Ja sam nekako vaspitana da budem čista i više volim da me to više košta, ali da sam ja mirna. Ja verujem i da je Jana, ona je takođe živela u Nemačkoj i znam da se i ona regularno bavi ovim poslom, mi smo ta neka stara škola koja vodi računa o tome, ali nepredviđenje situacije mogu uvek da nam se dese – rekla je Viki.

FOTO: PRINTSCREEN TV PINK

Podsjetimo, pjevačica je navodno provela noć u zatvoru prije nego što je prvim letom vraćena za Beograd. Na slavlju je Jana trebalo da nastupi zajedno sa Ljubom Aličićem.

Međutim organizatori su odmah našli rešenje i našli zamjenu i umjesto nje je pjevala Emini Tufo. Ljuba Aličić je na početku svog nastupa pozdravio publiku i tom prilikom je prokomentarisao situaciju sa koleginicom.

“A Janu nek je sramota što nije došla’, rekao je prije nego što je počeo da pjeva, piše Blic.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments