Nedjelja, 4 Juna, 2023
HomeZadrugicaKRAJ ZADRUGE! Otkriveno kada je FINALE

KRAJ ZADRUGE! Otkriveno kada je FINALE

Danas tokom dana učesnici Zadruge su dobili obaveštenje na koje je čekala cela nacija.

Prisjećamo, na nedavnom sastanku, idejni tvorac rijaliti šou-programa “Zadruga”, Željko Mitrović, očitao lekciju o ponašanju učesnicima šeste sezone ovog TV formata.

– Previše psovanja, previše svega i to gledaoci na nacionalnoj televiziji ne vide jer je sve to bipovano i blurovano, ali i to malo nervira. Nervira obične gledaoce jer je stalno bip i blur i više ima bipa nego teksta. Ovo drugo je molba i to molba koja ne bi trebalo da bude krajnost.

Ne treba da se pretvorite u fikuse, to bi bilo negledljivo. S druge strane, da nađete mjeru i da se predstavite u onom obliku u kome bi svako ko je pomenuo Zadrugu u prethodnih deset dana, bio postiđen.

Da kažem samo šta je ideja za budućnost. Sešćemo, moji najbliži saradnici i ja i vidjeti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imaće sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti posljednja generacija ove epohe rijalitija. Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete sa nulom napolje – rekao je tada vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Od tog momenta su se svi pitali kada će biti obijelodanjen datum kraja, tačnije, finala šeste sezone pomenutog forama o kom se godinama, a nešto intezivnije poslednjih nedelja polemiše.

Tokom dana Zorica Marković je sedala u bašti sa Anom i pokrenule su baš ovu temu.

U jednom momentu pjevačica je rekla kako bi volela da format što duže traje, ali da zna informaciju o finalu koje bi, kako je naglasila, trebalo da se održi u drugoj polovini jula.

– Ma šta je tebi ženo? Neće nas produžiti, ja bih volela, ti znaš koliko ja volim Zadrugu, ali uvek je bilo i uvek će biti da se sezona završava u julu. – rekla je pa dodala:

– Ma ženo, bre, ne mogu ljudi da ostaju duže i voditeljima je potreban odmor valjda si svesna toga aman, biće finale sredinom jula veruj ti svojoj Zorki i ćuti – rekla je Markovićeva.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments