Utorak, 6 Juna, 2023
HomeZadrugicaZADRUGARI NE SLUTE DA JE DOŠAO KRAJ, ČEKAJU SAMO JEDAN DATUM! Ukućani...

ZADRUGARI NE SLUTE DA JE DOŠAO KRAJ, ČEKAJU SAMO JEDAN DATUM! Ukućani se spremaju za tradicionalno slavlje, evo šta je u pitanju!

Superfinale šeste sezone “Zadruge” biće održano 8. juna sa početkom u 21h, uživo na televiziji Pink. Ovu vijest saopštila je Milica Mitrović, direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, koja je objavila datum na svom Instagram profilu.

Prethodno je Željko Mitrović, direktor i vlasnik “Pink Media Group”, saopštio da će ukinuti rijaliti “Zadruga”. Još uvijek nije poznato koliko će se superfinalista takmičiti za glavnu nagradu u ovoj noći, a zadrugari nisu dobili informaciju da se rijaliti ukida.

Oni se ovih dana pripremaju za tradicionalni spektakl koji se održava krajem maja. Naime, Mitrovićev rođendan je 31. maja, a prethodnih sezona su se tada održavale najbolje žurke u “Zadruzi”, ponekad čak i dvije u istom danu. Neki od takmičara su još prošle nedjelje počeli da naručuju odjeću za žurku koju željno iščekuju, a ostaje da ispratimo hoće li se i ove godine održati. Željko će 31. maja napuniti 55 godina.

Republika

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments