Subota, 30 Septembra, 2023
HomeZadrugicaASMIN PROGOVORIO O STANIJI I GUBITKU BEBE: Bili smo sretni, a onda...

ASMIN PROGOVORIO O STANIJI I GUBITKU BEBE: Bili smo sretni, a onda je legla i…

Asmin Durdžić kivan je na svoju suprugu Aneli Ahmić, učesnicu “Elite”, jer mu je zajedno sa sestrom Sitom pokvarila ljubavnu idilu sa doskorašnjom vjerenicom, starletom Stanijom Dobrojević, koja je riješila da ga ostavi nakon što je stavljena na stub srama zbog optužbi da je učesnici Pinkovog rijalitija preotela muža i njihovo zajedničko dijete “ostavila bez oca”.

Durdžić je otvorio dušu za Pink.rs i priznao šta je konkretno presudilo da Stanija odluči da na njihovu ljubavnu priču, koja je trebalo da bude krunisana brakom, naprasno stavi tačku.

Ta poruka koja je objavljena, gdje ja tražim od Aneli da se zakune da nema drugog, je presudila da Stanija raskine sa mnom. Ta poruka ju je poremetila, presudila… Za nju je to bio veliki stres, pritisak psihički, iako sam ja samo Aneli htio da navučem… Rekla mi je da njoj nikada nije trebalo da radim iza leđa, već samo istinu da joj govorim od prvog dana.

Stanija je usred skandala raskinula s oženjenim dečkom, spakovala kofere i pobjegla u Kinu, a na pitanje jesu li u kontaktu, Asmin kaže:

U kontaktu smo, ali ne toliko kao prije. Ne želim da je smaram, želim da se opusti i oporavi tamo u Kini, da dođe sebi poslije svega. Nije sada da se nešto čujemo ljubavno ili slično, ali… – priča Asmin, a nas je zanimalo da li je njegova porodica upoznala Staniju.
Upoznali su je, oduševljeni su njome, prihvatili su je i vole je.

Budući da je Aneli priznala da nju nisu prihvatili, te da su joj na različite načine zagorčavali život, zanimalo nas je kako se sada nostril sa tim što im je nova ljubav njihovog sina – starleta, kao i to da li im smetaju brojni natpisi o navodnim Stanijinim aferama otkako je poznata domaćoj javnosti.

Ne, to moja mama ne govori. Ne osuđuje nikoga zbog nečije prošlosti, a i starlete su normalne djevojke, imaš i ovakvih i onakvih. Stanija za moju majku nije starleta, već predivna djevojka – objašnjava Asmin.

Dobrojevićeva je priznala u emisiji “Amidži šou” da je strepela kako će svojoj porodici predstaviti novog izabranika, budući da je islamske vjeroispovijesti, a Asmin otkriva da je upoznao Stanijinu majku Slavicu, kao i brata Sanija.

Upoznao sam joj i brata i majku unhappy, kad sam bio u Rumi. Njoj jeste bio drawback kako će me predstaviti njenima zbog moje vjeroispovijesti, ali kada im je rekla, sve je bilo OK, nije bilo strašno kao što je ona mislila da će biti. To je bilo unhappy nedavno, pred početak “Elite” – priča Asmin i prisjeća se velike tuge koja ih je zadesila kada je Stanija izgubila bebu koju su čekali.

To mi je stvarno teško palo. Stvarno sam to jako želio, isto tako i ona, bili smo jako sretni, a onda je nakon dva sata prokrvarila. Znate, budeš trudna, sretna i nakon dva sata legneš u krevet i prokrvariš, to je stvarno šok. Samo, ona je jaka žena i borac, ali je to jako teško podnijela.

Na kraju razgovora, još jednom nam je stavio do znanja da ga Aneli ne interesuje, već samo Stanija, od koje neće odustati.

Boriću se za Staniju, boriću se da dokažem šta je istina, a šta laž i onda ću da je oženim, prenosi Pink.rs

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments