Utorak, 26 Septembra, 2023
HomeZadrugica“KAČAVENDA I BULIĆ SU SE LJUBILI POSLIJE EMISIJE!” Radili iza leđa Ani...

“KAČAVENDA I BULIĆ SU SE LJUBILI POSLIJE EMISIJE!” Radili iza leđa Ani Ćurčić?! Iznio je šokantne optužbe na račun Ace i Milene

eliki obožavatelj Ane Ćurčić, Almir Asanović , na sve načine pokušava da osvoji njeno srce. Nedavno je gostovao u emisiji “Narod pita” i javno joj izjavio ljubav.

On se oglasio lokalnim medijima i tvrdi da je video Acu Bulića i Anu Kačavendu kako se ljube.

– Aca nije za nju, znam da je flertovao sa Milenom Kačavendom, ona mu je partnerka sa kojom je flertovao posle jedne emisije. Poljubili su se iza ugla, nije mu to jedini associate, ima ih svuda. Nije vajde “roleks” sat ako nije pošten, ima ženu u Engleskoj, dvoje djece – rekao je Almir u jednom dahu, a zatim se osvrnuo na Aninu i Bulićevu izgubljenu bebu za koju i danas vjeruju da je živa:

– Boriću se svim silama da pronađem to dete, jer ne mogu da gledam Anu, koja godinama živi u lažima i obmanama. Ja ću joj pomoći da nađe dijete, može se naći, samo Ana da ispriča neke detalje, znam da je bilo dva i po kilograma, unhappy je djevojčica. Nadam se da je dijete u Italiji ili u blizini. Ne volim Anu zbog masnih kolača, ali iskreno, iz dubine duše, a svu ljubav sam joj posvetila, čak sam kupila i verenički prsten. Planiram da joj ga dam kada uđemo u rijaliti, nadam se da će joj se svidjeti, volio bih da uđemo zajedno. Uz svo postovanje, Aca nije jakac, danas je tesko to biti, jel plakao za Anom, ne, ja za njom svaki dan. Bio je sa njom kad su bili klinci, 15 godina, zabavljao se, zašto nije našao to dijete – rekao je Almir za “Srpski telegraf”.

– Ana je samo moja, Aca treba da mi je vrati, Lavatory je rekao da idem kod nje, jer je ceo život patila, a sada pati sa Bulićem. Nije bio iskren prema njoj, Ana ne zna za sve njegove žene. Neko ko je ubijen u konceptu poput nje to ne može primijetiti, ne može joj dati ljubav, samo bogatstvo. Plan je bio da Ana pobijedi, dobije novac, a da Bulić i Kačavenda to propuste. Unhappy je kuma ušla da pobijedi naravno pa da se raziđu,sve je laž i šala,ne može da me laže,neka pusti mene jadnu da ostanem kod nje ja pripadam ovdje, ja njoj, ona meni – zaključuje Almir.

Inače, zbog Almira Asanovića, koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane, oglasilo se i Ministarstvo odbrane.

– Radi istinitog informisanja javnosti i spriječavanja dezinformacija, Ministarstvo odbrane saopštava da Almir Asanović, koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane, nije pripadnik srpske Oružane snage i nikada nije bilo – navodi se u saopštenju.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments