Subota, 30 Septembra, 2023
HomeZadrugica“ON JE OTAC MONSTRUM, DRŽAO JE MAJKU U LOKALU!” Dejan uništio Asmina...

“ON JE OTAC MONSTRUM, DRŽAO JE MAJKU U LOKALU!” Dejan uništio Asmina – dobio informacije o njegovom sinu u domu, udario na porodicu

Dejan Dragojević se već nekoliko dana na društvenim mrežama svađa sa Asminom Durdžićem, bivšim vjerenikom Stanije Dobrojević i suprugom Anele Ahmić.

Dejan je gostovao u emisiji “Premijera” i tom prilikom istakao da je njihov sukob inicirao Asmin.

– Dobio sam nekoliko pitanja da prokomentarišem, uvijek kažem kako mi izgleda. Stanija, on i Aneli su mi ličili na neki svingerski par koji je sredio priču pred rijaliti, kao Zvezdan, Ana i kuma internacionalca. Previše je to naglašeno, previše, previše je porodičnih stvari, gdje mislim da to ne bi trebalo da se dešava, a onda ljudi misle da je to sve po dogovoru. Počele su prozivke, šalju me, a nikome nisam dužan – kaže Dejan, koji se, tvrdi, naoružao informacijama o Asminu.

– Najviše volim te milionere, ološe, kriminalce… I onda ih etiketiram do kraja života. Biće mi drago zbog toga. Danas sam dobio informaciju za Asmina, on je tamo iz Beča, Austrija… Čuo sam da je neko iz njegove porodice bio u javnoj kući, pa je ušao tamo da bude suvlasnik, pa vlasnik, i da je neko iz njegove porodice radio na istom mjestu, pa sam rekao da podvodi jednog od svojih. Poslije sam rekao da je poceo da vara drzavu, sto se vec pojavilo na svim portalima, objavila je Austrija, pobegao…Opet mi je bilo žao Stanije, jadnice, svađam se sa njom, a ona nije ni kriva ni kriva. Ona nađe nekog ološa sa kojim moram da se svađam i, šta ćeš, onda i ona mora da pati. Danas idem na njegov Instagram, on prati Staniju, a Stanija ne prati njega, nego Marko Marković, razumiješ? To je opet, negdje, izmišljena priča. Zašto ona prati svog bivšeg dečka, a ne onog sa kojim je sada, ili ako je on njen bivši, onda je svežiji? On treba da ide za njim, a ne Marko Marković kojeg on proziva.

Mediji već danima bruje o vezi Asmin i Aneli jer oboje otkrivaju “prljav veš” iz svoje veze. Dejan ima najgore mišljenje o Asminu, a sada je izneo neke optužbe na njegov račun.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments