Subota, 30 Septembra, 2023
HomeZadrugica“Nesuđena gospođo, u četrdesetim se valjaš u blatu”, OGLASIO SE MARKO I...

“Nesuđena gospođo, u četrdesetim se valjaš u blatu”, OGLASIO SE MARKO I NIKAD NIJE BIO OVAKO SUROV: Evo šta je poručio STANIJI

Starletu Staniju Dobrojević duboko je uvredio komentar njenog bivšeg dečka, foto-modela Marka Markovića, koji je rekavši:”Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći” prokomentarisao skandal o kojem bruji Balkan – njenu vjeridbu s Asminom Durdžićem, koji je u braku s učesnicom “Elite” Aneli Ahmić.

Stanija se potom oglasila za domaće medije, te u svom stilu poručila da je Markovića, bivšeg učesnika “Zadruge”, upravo ona proslavila.

– To mu je titula zbog koje se proslavio, i dalje je nosi. Još uvijek nije nešto uradio da bi ga više proslavilo od veze sa mnom – rekla je Stanija za Republiku, a na pitanje o njemu i Elektri Elit, kojoj je bio mannequin u spotu, zagonetno je rekla:”Neka, neka”.

Tim povodom kontaktirali su Marka, koji više ne želi da ćuti na prozivke, te je odgovorio svojoj bivšoj dragoj.

-Ćao dragi novinari, ja sam Marko Marković. Titulu neku ozbiljnu za sada nemam, jedinu titulu koju sam dobio i koja je priznata jeste od strane sporta koji sam dugo trenirao, “boks”. A gospođica, nesuđena “gospođa”, nažalost je, po svemu sudeći, i dalje jako zaljubljena u mene, na osnovu svega što vidim i čujem – započeo je Marko svoje izlaganje za Pink.rs, a potom dodao:

– Siguran sam da je trebalo da čeka da je ljubav prema meni prođe, a ne da se vodi parolom “klin se klinom izbija”, tj. Marko Marković Asminom! Što se tiče Elektre, “neka neka” meni lete tridesete, a nekome četrdesete. A po svemu sudeći, “samozvana titula” pregleda među prvima svaki moj stori na Instagramu… Jesen stiže, svaka ptica svome jatu, samo će poneki ostati u blatu – poručio je za Pink.rs Marković.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments