Subota, 30 Septembra, 2023
HomeZadrugicaPOTRESNA OBJAVA DALILE DRAGOJEVIĆ: Okačila sliku svoje MAJKE, obratila se riječima koje...

POTRESNA OBJAVA DALILE DRAGOJEVIĆ: Okačila sliku svoje MAJKE, obratila se riječima koje KIDAJU DUŠU i sve javno saopštila

Biviša rijaliti učesnica i voditeljka Dalila Dragojević oglasila se putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i to jako lijepim povodom. Radilo se o rođendanu njene majke, zbog čega je Dragojevićka odlučila da joj uputi javnu učestiku.

Naime, Dalila je podijelila njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj se grle u jednom restoranu, a uz to dodala i emotivnu poruku koja je razorila mnoga srca uz saopštenje da joj je danas rođendan.

– Voljena moja majko, srećan rođendan. Hvala ti što si najbolja mama i hvala ti što si me donijela na ovaj svijet. Volim te – glasila je poruka koju je bivša rijaliti učesnica podijelila putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Podsjećamo, Dalila je nedavno putem lajva na TikToku otkrila da će postati voditeljka na RED televiziji, a da pored toga što će ugostiti bivše zadrugare, ponekad će i da ulazi i aktuelan rijaliti “Elitu”. Ona je nakon toga i zvanično otkrila detalje o svojoj emisiji i priznala kako je došlo do toga da se vrati na Pink.

– Otkud ja na Pinku? Ja sam potekla iz ove kuće i najveći pečat sam ostavila sa Pink televizijom i sa “Zadrugom”, to je ostalo vezano za moje ime. Dobila sam posao, na RED televiziji ću da vodim emisiju koja je vezana za “Elitu”, tri puta nedeljno, ali ima tu još pregovora. Ja radim sa željom da što više napredujem, daću sve od sebe da svaka emisija bude što više uspješna i gledana. Moraš od ljudi da izvučeš najbitnije. Ja sam oduvijek željela da se bavim voditeljstvom i mislim da će to biti savršeno – govorila je Dalila u “Premijeri Vikend Specijal”, pa otkrila da li je spremna da u svoju emisiju dovede nekog od bivših ljubavnih partnera.

– Kako bude po protokolu i kako nadležni budu odredili. Koga budu pozvali, ja ću da ugostim i da se ponašam profesionalno – poručila je Dragojevićka.

Kurir.rs / Blic

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments