Utorak, 26 Septembra, 2023
HomeZadrugicaŠOK PREOKRET! OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ: Evo šta je objavio o MILANOVOM...

ŠOK PREOKRET! OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ: Evo šta je objavio o MILANOVOM OTKAZU, VODITELJ LAŽE?

Sve postaje jasnije!
Rat na relaciji Milan Milošević i Saša Mirković ne jenjava ni ič. Otkako je Milan saopštio tokom današnjeg dana da daje otkaz na Hajp televiziji i time izazvao pravu bujicu komentara, oglasio se i direktor pomenute produkcije Saša Mirković.

Pored toga što su svoja saopštenja izdali na socijalnim mrežama, sada je isplivao i neoboriv dokaz na osnovu kojeg se može jasno zaključiti ko govori istinu.

Prvo da podsetimo šta su sve izjavili za javnost:
– Ove takozvane “grudne voditeljske zvijezde” navikle da “maznu” lovu, odleže na plažama cijelo ljeto, dođu na posao 7h i 18min za 5 mjeseci, potroše tuđu lovu i kad im kažeš da moraju da dolazue na posao za platu koju dobijaju, oni odmah bježanija. Ne želuim da vjerujem da imamo i drugog prevaranta iako tvrdi da nije. Vrijeme će pokazati… – glasila je izjava Saše Mirkovića.

Podsjetimo, tokom današnjeg dana se oglasio i Milan Milošević te izdao zvanično saopštenje za javnost.

– Dragi moji, o svemu vas obavještavam, pa želim da od mene saznate da sam danas dao otkaz na Hajp TV na kojoj sam radio nekoliko mjeseci. Njima želim da se razviju i budu gledana televizija, a mi se gledamo i idemo naravno u nove pobjede. Voli vas vaš Milan Milošević – glasilo je kratko i jasno saopštenje nekadašnjeg voditelja Zadruge.

No sada je objavljen i zvanični dokument kojim se dokazuje da je Milan Milošević dobio upozorenje pred uručenje otkaza, kako je navedeno, zbog neispunjavanja radnih obaveza i kršenja odredaba ugovora o radu kojim je zasnovana saradnja sa Hajp produkcijom.

Šta u samom dokumentu piše, pročitajte i sami. A kakav će rasplet dobiti ova priča možda možemo i naslutiti, no bićemo strpljivi i saslušati obe “zaraćene” strane.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments