Subota, 30 Septembra, 2023
HomeZadrugicaBAKA ZORICA PRISUSTVOVALA POROĐAJU! Prva izjava Kemiša i Brunclikove nakon rođenja SEDMOG...

BAKA ZORICA PRISUSTVOVALA POROĐAJU! Prva izjava Kemiša i Brunclikove nakon rođenja SEDMOG unučeta!

People diva Zorica Brunclik ponovo je postala baka, pisali smo prvo ekskluzivno. Kako saznaje izvor blizak našem portalu, danas se porodila ćerka popularne pjevačice Miljane Đolović. Ovu vijest su držali u tajnosti sve dok nije objavljeno da je porod prošao dobro.

Za komentar smo pozvali i Zoricu i Kemišu, koji su po sedmi put postali baka i deda. Bili su oduševljeni što su podijelili dobre vijesti s nama.

– Istina je! Danas, u pola tri, rođeno je naše sedmo unuče Danica. Imaćemo porodično slavlje, kako da kažem, jako sam srećan što smo postali baka i deda. Baka je imala trudove sa novopečenom mamom i dobro su. Hvala još jednom na čestitkama – uzbuđeno je rekao Miroljub Aranđelović Kemiš, poznati harmonikaš.

Podsetimo, izvor blizak našem portalu objavio je da su Zorica i Kemiš nasmijani jer su postali baka i deda. Naime, njena ćerka Miljana Đolović je početkom godine objavila da je u blagoslovenom stanju, a snimak otkrivanja pola bebe izazvao je tada oduševljenje mnogih, a čestitke ne prestaju da stižu sa svih strana.

Miljana je danas rodila ćerku kojoj su dali ime Danica.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments