Utorak, 26 Septembra, 2023
HomeZadrugicaČAK 10 PROSJEČNIH PLATA ZA MJESEC DANA! Mirković ošurio po Milanu i...

ČAK 10 PROSJEČNIH PLATA ZA MJESEC DANA! Mirković ošurio po Milanu i Dalili, EVO KOLIKO SU NOVCA ZARADILI, OSTAT ĆETE U ŠOKU!

Kako smo već pisali, Milan Milošević je prethodnog dana dao otkaz na Hype televiziji i tako pokrenuo lavinu komentara, jer je izgleda krenuo stopama koleginice Dalile Dragojević .

Međutim, prava drama nastala je kada je Saša Mirković saopštio da voditelj nije dao ostavku, već je dobio otkaz zbog kršenja odredbi ugovora o radu. Sada je svoju posljednju riječ dao putem svojih društvenih mreža.

– Na kraju, pošto me svi pitaju u čemu je downside. Downside sa Milanom je što nije dolazio u školu i na posao, a redovno je svakog prvog u mesecu ubirao 770.000 dinara bruto zarade. Kada smo sabrali sve vreme dok je bio na poslu, a to je 7 sati i 18 minuta, dobili smo računicu da je njegov sat koštao firmu 5.000 evra. Čak ni najplaćenijem čovjeku na svijetu ne plaćaju toliko sat vremena. Sada mislite da li je dao otkaz ili je dobio otkaz. Pomislite kakav bi to čovjek ostavio. Siguran sam da tako nešto ne postoji. Naravno, tu ima dosta toga što tek treba da se utvrdi i shodno tome, pravna služba će reagovati i tužbama i krivičnim prijavama za štetu – počeo je direktor Hype produkcije, pa nastavio još žustrije.

– Sa Dalilom je sve utvrđeno i podnesene su tužbe i prijave sudu i tužilaštvu. Na kraju, siguran sam da će u narednom periodu i izvršitelji i tužilaštvo pokucati na vrata svakog od njih, jer su u oba slučaja postojale prevare. Kada vrate novac koji su “pošteno” zaradili, uplatićemo ga domovima za decu ometenu u razvoju kao i decu bez roditeljskog staranja – zaključio je Saša Mirković.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments