Subota, 30 Septembra, 2023
HomeZadrugica“JAO LJUDI, ŠTA SE DEŠAVA?!” Dalila doživjela nezapamćeno tokom prve emisije koju...

“JAO LJUDI, ŠTA SE DEŠAVA?!” Dalila doživjela nezapamćeno tokom prve emisije koju sada vodi – NE MOŽE DA VJERUJE

“Elita” je startovala prije deset dana, a kako smo i navikli, sa novom rijaliti sezonom, stižu i nova izdanja starih emisija, posvećenih upravo učesnicima “Zadruge”, odnosno sada “Elite”.

Sinoć je na Purple televiziji počela nova sezona emisije “Pitam za druga”, a voditeljski par koji su do sada činile Ana Radulović i Anastasija Buđić “obogaćen” je vicešampionkom “Zadruge 5” Dalilom Dragojević.

Dalila je prije izvjesnog vremena najavila da se nakon voditeljskog angažmana na Hajp televiziji vraća u “ružičasto jato”, ali nije bilo poznato koju će emisiju voditi. Koleginice su joj priredile nezaboravnu dobrodošlicu, na koju je Dalila veoma emotivno i radosno reagovala:

– Dobro večer drage moje koleginice! Bolje vas našla, prije svega želim da pozdravim sve naše gledaoce i da kažem da se nadam da će uživati kao što su i do sada, i da će biti oduševljeni mojim prisustvom. Da se zahvalim vama na ovako brutalnoj najavi, ja sam ostala bez teksta, znate ono dok me hvalite ja sam ono kao “jao, ljudi šta se ovo dešava” – rekla je Dalila oduševljeno.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments