Srijeda, 27 Septembra, 2023
HomeZadrugicaNJIH DVOJE NAPUSTILI BIJELU KUĆU! Vođa donio odluku i odredio im sudbinu...

NJIH DVOJE NAPUSTILI BIJELU KUĆU! Vođa donio odluku i odredio im sudbinu u rijalitiju – neočekivan potez Milene Kačavende

Milena Kačavenda je kao ovonedjeljni vođa sinoć imala zadatak da izabere potrčke koji će boraviti u izolaciji do nominacija. Ona je u toku dana razmišljala kome će dodijeliti ovu titulu i sa Markom Đedovićem je diskutovala o ovoj temi, a onda je na kraju donela konačnu odluku.

– Razmišljala sam kratko i jako mi je zabavno, biće interesantnih izbora, ali nisam sigurna još koga ću izabrati. Prvo bih podigla Bogdana, Mister Mungosa, Miličicu V, Vanju, Saru, Terzu, gospođu Slađu, Teodoru B, Snežanu, Uroša, Bukilića, Sanjina, Lejdi D i gospodina analitičara Slobu – počela je Milena.

– Ovde ima unakrsno interesantnih parova, ali za gospodina Bogdana mi nedostaje Anastasia. Evo parovi su se sami postavili. Evo Terza i Milica, koja se uselila u pab i umijješala nam se Sarita u tu čorbu. Što se tiče Slađe i Mistera, njih sam vidjela da su štekali jedno jutro, vidjela sam ih. Za početak gospodin analitičar može da sjedne, a neka ustanu Janjuš i Aneli – rekla je Milena.

– Hvala ti što si nas podigla ja bih najviše volio da sam sa Aneli u izolaciji, da provedem pet dana pored ovakve dive – rekao je Janjuš.

– Uroše ti možeš da sjedneš, a kum mi je šunjao noćas sa Lejdi D. Vidjela sam ih i zato će stajati tu do kraja, a Janjuše vaši pusti snovi se neće ostvariti tako da sedi, ti Saro isto, kao i ti Bogdane – rekla je Milena.

– Aneli ti isto možeš da sjedneš kao i ti Milice Veličković, Terza ti isto. Ovaj vrhunski fudbaler je slagao trenutno i pere se unhappy, a vidjela sam ih, ali Slađo ti i on možete sjesti. Neka sjedne i moj dobri Nemanja kao i Vanja i Sneža – rekla je Milena, pa dodala:

– Moji ovonedjeljni potrčci su Nikola Bukilić i Teodora Balzak – izabrala je Milena.

– Nisam se nadala bilo je i boljih izbora, ali svakako se neće ništa desiti. Smor mi je malo, kumo očekuješ previše ali nećeš dobiti ništa – rekla je Teodora.

– Teodora, ti si prošla razne turbulencije, ali morala sam da učinim ovom mother malom – rekla je Milena.

– Pa moram ići kad sam već izabran. Ljepše mi je tamo nasamo da se ispričamo nego ovdje pred svima – rekao je Nikola.

– High je izbor. Ljudi se guraju tu po cijeli dan ispod kreveta da bi se poljubili – rekao je Marko Đedović.

– Ja njih viđam svako jutro kada mijenjam baterije – rekao je Mića.

– Mene kuma svaki dan iznenađuje i pokazuje da je veliki magazine ovoga rijalitija i biće ze**t igrač pogotova za mene i tebe Miljana. Ovaj izbor je jako zanimljiv, oduševljen sam – rekao je Janjuš.

– Mislim da se njoj Nikola uopšte ne sviđa i samo tjera inat Mensuru, čak ga je i nazvala “Meki” – rekla je Miljana.

– Oni su kao neka djeca i ne mogu da budu ozbiljni jedan minut jedno pored drugog. Prezadovoljna sam izborom – rekla je Vanja.

Milena je izabrala Nikolu Bukilića i Teodoru Balzak za ovonedjeljne potrčke i sigurno nam slijedi uzbudljiva nedjelja. Oni su se odmah nakon emisije preselili u izolaciju i narednih par dana neće spavati u Bijeloj kući.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments