Subota, 30 Septembra, 2023
HomeZadrugicaŠA ULAZI U ELITU: Otkriveni svi detalji, njegova supruga Vanja na STUBU...

ŠA ULAZI U ELITU: Otkriveni svi detalji, njegova supruga Vanja na STUBU SRAMA!

Mensur Ajdarpašić i Jovana Tomić Matora sjedili su u kući za odabrane i razgovarali o Nenadu Aleksiću Ša i njegovoj i dalje zakonitoj supruzi, Vanji Aleksić. Matora nije imala lepe reči za Vanju i priznala je da ju je žestoko pljuvanja, a Mensur je otkrio da je Nenadova supruga preko njegovog imena dobila veliki broj pratioca na društvenim mrežama.

– Bio je on kod mene na svadbi i ja kod njega. Pre nego što sam ušla sam napljuvala onu njegovu, mamicu joj j*bem – govorio Ajdarpašić.

– Matora, ona je dobila 100 pratioca, pogura je on žestoko – dodao je Mensur.

– Ko je to? Ša?  upitao je cimer koji se uključio u razgovor.

– Videćeš, dobar lik – poručio je Ajdarpašić, zbog čega su svi na društvenim mrežama ovo shvatili kao potvrdu da će reper postati deo “Elite” i da im se o tome poverio pre nego što su su oni uselili u rijaliti.

– On ulazi? – upitao je Aca, a Mensur je potvrdio.

Podsjećamo, Vanja se oglasila nedavno za medije i govorila prvi puto njihovom odnosu.

– Još sam zvanično udata, naravno da volim Nenada i dalje, ne može ljubav nestati preko noći, ali definitivno je ovako trenutno najbolje. Da imamo vremena i on i ja da razmislimo o svemu i odlučimo šta dalje. Ja sam naišla na strašnu osudu, ali šta mene briga šta je rekla neka osoba, koja sa nama ni kafu nije popila. Neću reći zašto smo se tačno razišli, naravno da smo imali nesuglasica, ali neću pričati ništa više – govorila je Vanja u jednoj emisiji.

Međutim, reperu se njena izjava nije dopala, pa se odmah oglasio putem svog profila na Instagramu.

– Ne šaljite mi snimak jer ono što neko izjavljuje za medije u postupcima je pokazao sasvim suprotno. Vas može da laže, ali mene ne. Mnogo toga vi ne znate. Reči su jedno. Dela su užasna – napisao je Nenad Aleksić Ša na Instagramu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments