Četvrtak, 28 Septembra, 2023
HomeZadrugicaZAVRŠILA NA LIJEČENJU ZBOG PSIHOPATSKOG PONAŠANJA! Mračno priznanje u posljednjem razgovoru diskvalifikovane

ZAVRŠILA NA LIJEČENJU ZBOG PSIHOPATSKOG PONAŠANJA! Mračno priznanje u posljednjem razgovoru diskvalifikovane

Televizijska produkcija Pink danas je objavila da je Anastasija Okolišan odlučila da napusti rijaliti ” Elita “. Tamo je provela samo nedelju dana, a njen boravak obilježila je veza sa Lukom Majčicom i burne svađe koje su imali.

I juče su se žestoko posvađali u pušači, gdje je Anastasija priznala da je zbog slične veze ranije završila na liječenju.

– Rekao sam da ako ti je nešto teško, možeš mi prići, to je značilo. Jako sam jak u glavi – rekao je Luka.

– Ne počinji da praviš sranja, možemo li da pričamo? – pitala je Irina 2hot.

– Rekao sam joj da budemo prijatelji. Vidio sam na njoj da ne želi da bude prijatelj, hoće više – rekao je Luka.

– On priča o tome koliko je inteligentan, a ja nisam. Kad te pogledam, odem do tri predivne. Ne mogu da te gledam – rekla je Anastasija.

– Rekao sam da mi se jako sviđa, čak sam pustio i suzu. Koliko god ona mislila da ja igram, ona se igra. Juče smo se ljubili i mazili, što je pokazalo da ona ne želi raskid. Bio sam mišljenja da treba da bira šta hoće, da joj bude lakše – rekao je Luka Mašo.

– Ne mogu ovo da slušam, nije bilo ovako. Istina je što je rekao, ali izostavite dio u kojem mi je rekao da mi to ide na živce. On je psihopata, ovo nije stvarno. Pogledajte kako izgleda i kako priča. Pogledaj mu oči, kao psihopata i manipulatora. To nije normalno, način na koji priča, ne sviđa mi se njegovo manipulativno i psihopatsko ponašanje. Ovo mi ne odgovara – nastavila je da objašnjava Anastasija.

– Ponudio sam joj vezu, saradnju, prijateljstvo i rekao da bira. Rekao sam da je neću izbjegavati, da ću je uvek braniti za crnim stolom, a ona kaže: “Je li mi to dovoljno?”, nešto u tom smislu – nastavio je Luka da otkriva detalje njihovog razgovora.

– Imao sam te situacije napolju, zbog njih sam završio… Nije on tako rekao. Ne može da me spriječi da se družim, može da promeni gde gledam, a on uzima i gleda u štikle, uzima Angelu za ruku, Marijana je prva rekla da sjedi sa mnom, i miluje je po ruci . Vidio sam, a ona je živi svjedok kako si me zvao i kljukao. Napolju sam poludjela sa takvom osobom, bila sam na liječenju – priznala je Anastasija.

Više detalja pogledajte u sljedećem videu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments