Utorak, 26 Septembra, 2023
HomeZadrugicaJAVNO OTKRILA ZAŠTO JE UHODILA STANIJU I ASMINA – Šok priznanje Aneli...

JAVNO OTKRILA ZAŠTO JE UHODILA STANIJU I ASMINA – Šok priznanje Aneli Ahmić

Učesnice “Elite”, Aneli Ahmić i Bojana Pavlović razgovarale su o Asminu Durdžiću i njegovoj ljubavnici starleti Staniji Dobrojević.

– Moj je izbor bio da odem tamo a ne znam jezik i nemam prijateljice. Mogla sam se ja družiti, ali nisam htjela na silu, treba sa nekim da se poklopim, meni je on bio dovoljan. Ono što ne znaš to te i ne boli, ali nije mi trebao uraditi ovako javno još Stanija, takva ličnost. Ajde da je otišao, zaljubio se i rekao da imamo šta god nam treba od pomoći i da neće biti tu – rekla je Aneli.

– Mislim iskreno da tebi nije do para – rekla je Bojana.

– Meni je bitno da se brine o djetetu, samo to. Ne radi se o parama Bojana, ali svaki muškarac mora da brine o svom djetetu – rekla je Aneli.

– Ne mora, gdje to piše. Ti se pogrešno izražavaš, potenciraš da je ostavio hiljadu eura – rekla je Bojana.

– Ali ženo ja njega volim, voljela sam ga. Ne potenciram ja pare, ali i novinari me pitaju. Mene ne zanimaju pare, naravno da svoje dijete mogu izdržavati, ali to nije lijepo za gledati – rekla je Aneli.

– Što si ti gledala njen stori? – pitala je Bojana.

– Kako što sam gledala ženo, pa srce mi se cjepalo. Nisam ja gledala šta ona radi već šta on radi, da li je voli – rekla je Aneli.

– Je l’ bi mu ti oprostila kad bi se vratio? – pitala je Bojana

– Ne bih – rekla je Aneli.

– Ne vjerujem ja u to. Je l’ ti misliš da te nije varao prije Stanije? – pitala je Bojana

– Nisam ja to znala, on mi je rekao to kad je krenuo u Majami, nisam ja pristala na drugu ženu. Kontaš li ti da je on čovjek kojem sam rodila dijete, nije on meni momak. Ja sam se nadala da će je ostaviti, mislila sam da je to njegova igra – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu:

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments