Srijeda, 27 Septembra, 2023
HomeZadrugicaNAKON OTKAZA NA HAJPU – EVO GDJE ĆE RADITI MILAN MILOŠEVIĆ: Ovaj...

NAKON OTKAZA NA HAJPU – EVO GDJE ĆE RADITI MILAN MILOŠEVIĆ: Ovaj potez niko nije očekivao, OBJAVIO SLIKU I IZNENADIO SVE

Posljednjih dana je u žiži domaće javnosti.

Vijest o otkazu Milana Miloševića na Hajpu uzburkala je domaću javnost, budući da su u samo nekoliko dana počeli da isplivavaju svi mogući detalji i priče obe strane.

I dok Milan tvrdi da je sam dao otkaz, ne otkrivajući previše detalja, direktor Hajpa Saša Mirković tvrdi da je Milošević otkaz dobio, i to kako je rekao, zbog toga što se voditelj mjesecima nije pojavljivao na radnom mjestu, pa navodno ima samo 7 radnih sati, a kako je istakao “platu od 700.000 dinara je uredno podizao svakog 1. u mjesecu”.

Milošević nije nastavljao prepucavanje preko medija i društvenih mreža sa dojučerašnjim poslodavcem, već je svojim pratiocima pokazao kako uživa u društvu svojih drugarica sa kojima se veselio cijelu noć.

I dok se Milan ludo zabavljao i nazdravljao uz veselu muziku, pažnju na storiju je privukla njegova majica na kojoj piše Gori portal “Pink.rs”, zbog koje su odmah krenuli komentari i razne teorije da se voditelj vraća svojoj prvoj kući – “Pinku”.

Milošević za sada nije želio da potvrdi ove navode, ali ih nije ni demantovao.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments