Subota, 30 Septembra, 2023
HomeZadrugica“PLAŠIM SE I ČESTO PLAČEM!” Nakon šuškanja da se rijaliti par rastaje,...

“PLAŠIM SE I ČESTO PLAČEM!” Nakon šuškanja da se rijaliti par rastaje, oglasila se Kristina i otkrila istinu!

Kristijan Golubović i Kristina Spalević nakon rođenja sina Konstantina čekaju još jednog dječaka koji će na svijet doći u februaru. Ipak, počele su da isplivavaju informacije kako se navodno rijaliti par rastaje.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Tim povodom oglasila se Kristina za domaće medije i progocorila o spekulacijama.

– Ne rastajemo se. Kod nas je uvek turbulentno. Sigurno me to pitate zbog afere kocka. Ja sam tako osetljiva, plačem za svakakve gluposti i plašim se. Kocka mi smeta i nadam se da se Kristijan neće odati poroku i postati kockar. Ljubomorna sam na sve što me odvoji i na 2 minuta od njega. Mi prosto samo imamo jedno drugo. Brinemo se sami o detetu i o svemu. Nemamo puno ni prijatelja, njih četvoro sam samo zvala na rođendan – rekla je Kristina, a onda je progovorila o svojoj drugoj trudnoći:

– Druga trudnoća mi je teža. Nosim nisko, a sin Kosta je toliko nemiran. Velika je beba već ima 11 kilograma, ne mogu da ga nosim. Trudim se da ne zapostavim Kostu, a i Kristijana, u suštini onda zapostavim sebe. Moji roditelji nam ne pomažu, oni rade od jutra do mraka, takav im je posao.

FOTO: PRINTSCREEN AMIDŽI ŠOU

Kristina kaže da se neće ni rastajati, ali ni udavati za Kristijana dok se ne porodi.

– Razmišljali smo o svadbi. Ja sam molila Boga da Kristijan ne ostane prošle godine dugo u “Zadruzi” jer bi se onda venčali u rijalitiju. Druga opcija je Bali, ali otom-potom – istakla je Kristina.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments