Srijeda, 27 Septembra, 2023
HomeZadrugicaASMIN OTKRIO ŠOK DETALJ O ANELI I ZGROZIO NACIJU: “Tražio joj je...

ASMIN OTKRIO ŠOK DETALJ O ANELI I ZGROZIO NACIJU: “Tražio joj je da odustane od bebe”

On je istakao kako ju je njen bivši momak Marinko Zovko naterao da odustane od bebe

Aneli Ahmić i njen bivši companion Asmin Durdžić ne prestaju da iznose prljav veš u javnosti, a sada je on otkrio nove detalje iz njenog privatnog života o kojima se u javnosti nije znalo.

On je istakao kako ju je njen bivši momak Marinko Zovko natjerao da odustane od bebe.

– Istina je da je Aneli bila trudna sa Marinkom Zovkom, bivšim od Ive Grgurić. On ju je natjerao da prekine trudnoću i odustane od bebe – priča Asmin i dodaje:

– Morao je da plati 30.000 eura za to. Ona je poslala sumnjive momke ka Marinku da mu iznude 30.000 eura za odštetu i to što je povrijedio nju. I na kraju je dao 30.000 eura kako bi imao mir i kako mu Aneli više ne bi pravila probleme – zaključuje Durdžić za “Blic”.

Podsjetimo, prije nekoliko dana, Asmin je, naime, pokazao rane koje je imao po glavi i ušima, a snimak je nastao posijle velikog incidenta sa Aneli.

– Ostavili smo dijete kod jedne žene i rekao sam toj ženi da bude tu do 1 sat poslije ponoći. Izašli smo, a kad je bilo skoro 1, popila je bila malo… Kad sam joj rekao da idemo kući da budemo sa djetetom, ona je tražila da povuče crtu… – rekao je on.

– Ja, naravno, nisam dozvolio to, nisam htio da joj neko donosi nedozvoljene supstance… Zabranio sam svim njenim dilerima iz Sarajeva i Dubrovnika da joj daju. Počela je da vrišti! Onda mi je odjednom opalila flašu o glavu! – dodao je Asmin.

(Telegraf.rs)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments